Безбедност Преносимо

Мирослава Миленовић са Ољом Бећковић за НИН

Мирослава Миленовић је била први сарадник и десна рука Саше Радуловића у Министарству привреде. Заједно су радили од 2008. године на обуци полиције и тужилаштва. Преносимо вам део интервјуа који је Мирослава дала за НИН.

 

MiroslavaNinFoto: Aleksandar Dimitrijević

 

НИН/Оља Бећковић: Како разумете да РТС на дан кад се пушта вест о нападу на вас, за покривање вести бира слику где ви седите са Радуловићем?

Мирослава: То су спиновања. Нисам ја изабрала Радуловића да буде министар привреде него га је изабрао Вучић. Ја сам тада била члан Савета за борбу против корупције и он ме је позвао да му помогнем, могу да кажем да смо зауставили огромне одливе и ненаменско трошење новца. То је мој рад са Радуловићем у Министарству привреде. Он је одлучио да крене у политику, ја се политиком не бавим, али уопште ми не пада на памет да кажем да не подржавам Радуловића и његову идеју, то би било као да кажем да не подржавам своје идеје. Ако они доживљавају да транспарентност и јавност уговора које склапа држава миришу на њега, а не на нешто што је нормално да се тражи, ту стварно немам шта да додам. То причати о човеку чија се слика на РТС-у појавила први пут после онога када је престао да буде министар привреде, за мене је потпуно лицемерно.

Прочитајте интервју на сајту НИН-а

 

Уколико сте пропустили, погледајте видео интервју са Сашом Радуловићем и Мирославом Миленовић у Пешчанику 06.марта 2015.г.

 

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар