Гостовање Најава Политика

Радуловић вечерас на ТВ Ваљево

Саша Радуловић, председник покрета „Доста је било“ гостује данас у емисији „Разговор плус“ на ТВ Ваљево. Једносатни интервју са Радуловићем можете да пратите и уживо. Почетак емисије је у 20 часова.

razgovor plusFoto: TV VA Plus

Снимак гостовања Саше Радуловића:

Доста је било

Доста је било

6
Оставите коментар

avatar
2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Доста је билоGojiraMilanSimce djb Bubanj NisДЈБ Младеновац Recent comment authors
најновији најстарији
Pera
Гост
Pera

Ne mogu da otvorim vas video stream. Da li imate neke informacije?

ДЈБ Младеновац
Гост
ДЈБ Младеновац

На жалост, видео стреам који користи ТВ Ваљево није функционисао, када будемо добили снимак емисије, обавезно ћемо га окачити на сајт.

Simce djb Bubanj Nis
Гост
Simce djb Bubanj Nis

Evo video linka na YouTube

https://youtu.be/_8qYVL982X0

Milan
Гост
Milan

E dakle, još sinoć se pojavio snimak emisije na Youtubu. Ali se do tog linka ne može doći ni preko ovog sajta, ni preko vaše facebook stranice. I to nije prvi put, to je ko zna koji put. Neverovatno je koliko ste neažurni po tom pitanju. Tužno je to što jedan Šešelj, koji se obraća prosečnom biraču koji ne koristi društvene mreže i internet, na dnevnom nivou ažurira sajt svoje partije, facebook stranicu i twitter nalog. Nema šansi da se neko njegovo gostovanje pojavi prvo na Youtube, a da nema linka na stranicama SRS. I generalno, mogli biste mnogo da naučite o opozicionom delovanju, kampanji i partijskom radu od tog čoveka. BTW, ja sam vaš simpatizer i glasač, a apsolutni protivnik svega što predstavlja Šešelj. Uostalom, vi ste na prošlim izborima osvojili preko 2%, a sada, nakon 2 godine, očekujete sličan rezultat. Šta ste radili sve to vreme? Moram da kažem, da to, barem kod mene, dovodi u pitanje političku sposobnost rukovodstva vašeg pokreta,. Ne vredi samo kukati „Vučić nas ne pušta na TV“. Nađite neko rešenje u DATIM uslovima. Lako bi bilo voditi kampanju u Finskoj. Ovo je Srbija. Idite od kuće do kuće, obiđite svako selo, pa onda recite, ne možemo da pređemo cenzus bez Dveri.

Gojira
Гост
Gojira

Поставите линк за ово на насловну страну. Ово је био један од бољих Сашиних наступа.