Коментар Политика

Аплауз терапија

После громогласних звиждука на отварању Европског првенства у ватерполу, у Комбанк арени, Александар Вучић не може да се опорави. Како је звиждуке доживео видело се из његове болно искрене реченице да су они који су звиждали „упропастили живот свима“.

 

Finale vaterpola

 

Звиждук у 8 га је навео и да најави ванредне парламентарне изборе раније него што је планирао, тако да ће кампања, мада формално непроглашена, бити једна од дужих – готово четири месеца.

Звиждање његовој аутократској власти, крађи, катастрофу у коју нас води, на брутално јасан начин оголело је његову најопаснију особину – све је подређено само његовим интересима, жељама, његовом егу, ништа па чак ни национални спорт не може да преживи Александра Вучића.

И тако је његова партија покуповала све карте за ватерполо утакмице које игра српска репрезентација. СНС је за финалну утакмицу карте присвојио и разделио јавним предузећима. Александар Вучић је киднаповао ватерполо репрезентацију.

Да му не би звиждали, да би му аплаудирали, не ватерполу у Србији, него њему, Вучић је силеџијски киднаповао све улазнице. Вучић хоће да од целе Србије за себе направити аплауз терапију. Ако то успе цела Србија ће бити потопљена у страначком базену.

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Može mu se…znamo mi to sve, i ćoravom je već valjda jasno da od njega i njih ništa drugo ne može ni da se očekuje. Ova sadašnja vlast je: Šta? Moral? Ko je sad pa to?

  • Da bi ga PRIKAZALI kao VOLJENO I USPESNOG, angazovan je veliki broj botova koji danonocno pisu komentare na svaku vest o njemu, nebili preovladali komentari koji pokazuju njega i vladu kao uspesnu. Da su uspesni i voljeni nebi im bili potrebni botovi.

  • Potpuno je bilo jasno i ocigledno pre 6 meseci da ce biti sa pokrajinskim i republicki izbori. Zvizdanje publike na otvaranju prvenstva Evrope u vaterpolu je samo bio povod da se to objavi. Dotle je Aca Dramoser vise puta najavljivao rekonstrukciju Vlade. I to je bilo za javnu upotrebu ali stvarno nikakva zelja za tom rekonstrukcijom nije bilo.
    Ali da se vratim na ovo finale vaterpolo prvenstva Evrope: ta kupovina karata od Srpske Nacisticke Stranke da bi se Gebelsovski vladalo javnim mnenjem i da bi se pokazalo koliku podrsku ima Aleks lider je za psiho analizu. Frojd bi imao pune ruke posla. Ima nesto seksualno nepotvrdjeno u takvoj licnosti. Taj stepen potvrde ega je pokazatelj da njegov super-ego ne vlada njegovim bicem, da je nedokazan samom sebi u delu seksualne moci i moci uopste i da mu je potvrda ovakve prirode iznad svega potrebna. To sve pokazuje da imamo posla sa covekom punog sujete, a kad je sujeta prisutna onda nema posvecenosti nijednom zivotnom zadatku.