Најава Саопштењe

Данас отварамо канцеларију у Краљеву

 

Позивамо све чланове и симпатизере покрета Доста је било – Саша Радуловић на отварање нове канцеларије од 15 до 17 часова. Наше просторије су у Цара Лазара 38, III спрат (бивша зграда Гвожђара).
 
Untitled
 
Председник покрета Саша Радуловић разговараће данас са грађанима Краљева о програму покрета, мерама да се заустави пропадање привреде и огроман јавни дефицит и о увођењу реда у Србију.
 
Дођите да се учланите и поднесете кандидатуре за одборнике Скупштине града Краљева.
 
Гледајте интервју са Сашом Радуловићем вечерас у 20 сати на ТВ К, јединој слободној телевизији у Краљеву.
 
Краљевчани, придружите нам се. Пратите нас на страни www.facebook.com/dostajebilokraljevo

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Изградимо сопствену економију,
  Економију одрживог развоја.Престанимо са бесмисленом евопеизацијом. Људи би морали да се привикну и живе у самоодрживим економијама локалног, регионалног карактера. Села и градови Западне Србије остају празни. Овај део Србије поседије природне ресурсе и марљиве људе и могу саме да произведу и изграде оно што је потребно. Да ли морамо да купујемо производе које увозимо? Не! Некада смо то производили боље и јефтиније него ова бофл роба из Кине, Бангладеша и Вијетнама? Требало би да увозимо само репроматеријале који нам унапређују производњу за извоз, а не оно што можемо сами да направимо. Циљ нам је самоодрживост. И то би могла да буде једна нова победничка изборна платформа о којој нико не говори. Зшто? Сви знају за слоган „купуј локално, продајмо глобално“ и „изгради национално“! Желим да градим ову земљу. Многе земље данас имају самоодрживе системе, да производе готово све што им је потребно. То је неопходно урадити и то је по мени једини излаз за нас. Кад то схватимо ако икад схватимо, то боље по нас. У наредном периоду ако се не буде решавао овај проблем само на овакав начин наступа и наступила је социјална дестабилизација која ће нас довести у катастрофалан положај и немогућност функционисања државе.Овде је поремећен економски принцип понуде и потражње. Народ не ради ништа не производи не прима плату па самим тим ништа не купује. Узима народ кредите да би преживео и сам себи ставља дужничку омчу око врата. Кредитирати пројекта одрживог развоја једини пут избављења.
  Поздрав од комшије из Ивањице

  • Применом програма покрета “Доста је било” о укидању субвенвија за тзв. стране инвеститоре и подршци породичним фирмама и пољопривредним газдинствима покренућемо сопствене потенцијале и ресурсе. То је уз укидање паразитског система (агенције…) кључни део економског програма покрета. Све то обећава да има наде.
   Покрету желим успех и напредак.

 • Odlična vest! Još bolja vest biće kada na ovom sajtu bude ostavljeno 1000+ komentara. To će pokazati da je DJB uspeo u svojim naporima da angažuje građane da pruže otpor okupaciji NAŠE države i uzurpaciji NAŠE imovine – RTS.
  Zaista naša zemlja je pod okupacijom i diktaturom mediokriteta. Dugo je već tako, zato i propadamo, zato mladi beže glavom bez obzira. Beznađe koje su nametnuli čini nezadovoljstvo građana jalovim. DJB nudi nadu i donosi zrak svetla u ovaj mrak. Srbija sve više liči na koncentracioni logor iz prohujalih vremena u kome je sudbija svih nas poznata ali paradoksalno mali deo logoraša pruža otpor. Treba li čekati da nas neko oslobodi kao Aušvic što su? Nadam se da nam je ostalo bar malo instikta za preživljavanje ako je već ponos pokopan od strane direktora groblja sa master diplomom i njegovih satrapa. Treba govoriti i ponavljati i iznova govoriti dok se ova obamrla, najbednija u Evropi zemlja ne osvesti. Treba pisati komentare jer možda oni nekoga nateraju da se zamisli i upita: zašto? Ima li druge opcije? Ima svakako! Niko ne može tvrditi da su svi isti. Neki svakako jesu. Neke međutim nismo videli u pokušaju da poprave stanje. Možda bi im trebalo dati šansu?

 • Nemojte odustajati, nikako. Logicno je da Vam vlast zabranjuje nastupe, jer pogadjate “u sridu” govoreci istinu , postavljajuci prava pitanja i nudeci konkretna resenja. Verujte da imate vecu podrsku nego mislite.Pozdrav iz Valjeva

 • Pokret Dosta je bilo jedini uočava prave probleme, postavlja ključna pitanja i nudi adekvatna I prava rešenje. Tako se radi u normalnim državama I uređenim sistemima, što je dokaz da smo na pravom putu ka ozdravljenju ako podržimo Pokret I njihov Plan za ozdravljenje ove naše zemlje. Jer, ko će, ako ne mi sami to da uradi? Ovo je naša kuća, a svako kući svoju kuću, a ne tuđu.