Najava Saopštenje

Danas otvaramo kancelariju u Kraljevu

 

Pozivamo sve članove i simpatizere pokreta Dosta je bilo – Saša Radulović na otvaranje nove kancelarije od 15 do 17 časova. Naše prostorije su u Cara Lazara 38, III sprat (bivša zgrada Gvožđara).
 
Untitled
 
Predsednik pokreta Saša Radulović razgovaraće danas sa građanima Kraljeva o programu pokreta, merama da se zaustavi propadanje privrede i ogroman javni deficit i o uvođenju reda u Srbiju.
 
Dođite da se učlanite i podnesete kandidature za odbornike Skupštine grada Kraljeva.
 
Gledajte intervju sa Sašom Radulovićem večeras u 20 sati na TV K, jedinoj slobodnoj televiziji u Kraljevu.
 
Kraljevčani, pridružite nam se. Pratite nas na strani www.facebook.com/dostajebilokraljevo

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Izgradimo sopstvenu ekonomiju,
    Ekonomiju održivog razvoja.Prestanimo sa besmislenom evopeizacijom. Ljudi bi morali da se priviknu i žive u samoodrživim ekonomijama lokalnog, regionalnog karaktera. Sela i gradovi Zapadne Srbije ostaju prazni. Ovaj deo Srbije posedije prirodne resurse i marljive ljude i mogu same da proizvedu i izgrade ono što je potrebno. Da li moramo da kupujemo proizvode koje uvozimo? Ne! Nekada smo to proizvodili bolje i jeftinije nego ova bofl roba iz Kine, Bangladeša i Vijetnama? Trebalo bi da uvozimo samo repromaterijale koji nam unapređuju proizvodnju za izvoz, a ne ono što možemo sami da napravimo. Cilj nam je samoodrživost. I to bi mogla da bude jedna nova pobednička izborna platforma o kojoj niko ne govori. Zšto? Svi znaju za slogan „kupuj lokalno, prodajmo globalno“ i „izgradi nacionalno“! Želim da gradim ovu zemlju. Mnoge zemlje danas imaju samoodržive sisteme, da proizvode gotovo sve što im je potrebno. To je neophodno uraditi i to je po meni jedini izlaz za nas. Kad to shvatimo ako ikad shvatimo, to bolje po nas. U narednom periodu ako se ne bude rešavao ovaj problem samo na ovakav način nastupa i nastupila je socijalna destabilizacija koja će nas dovesti u katastrofalan položaj i nemogućnost funkcionisanja države.Ovde je poremećen ekonomski princip ponude i potražnje. Narod ne radi ništa ne proizvodi ne prima platu pa samim tim ništa ne kupuje. Uzima narod kredite da bi preživeo i sam sebi stavlja dužničku omču oko vrata. Kreditirati projekta održivog razvoja jedini put izbavljenja.
    Pozdrav od komšije iz Ivanjice

    • Primenom programa pokreta “Dosta je bilo” o ukidanju subvenvija za tzv. strane investitore i podršci porodičnim firmama i poljoprivrednim gazdinstvima pokrenućemo sopstvene potencijale i resurse. To je uz ukidanje parazitskog sistema (agencije…) ključni deo ekonomskog programa pokreta. Sve to obećava da ima nade.
      Pokretu želim uspeh i napredak.

  • Odlična vest! Još bolja vest biće kada na ovom sajtu bude ostavljeno 1000+ komentara. To će pokazati da je DJB uspeo u svojim naporima da angažuje građane da pruže otpor okupaciji NAŠE države i uzurpaciji NAŠE imovine – RTS.
    Zaista naša zemlja je pod okupacijom i diktaturom mediokriteta. Dugo je već tako, zato i propadamo, zato mladi beže glavom bez obzira. Beznađe koje su nametnuli čini nezadovoljstvo građana jalovim. DJB nudi nadu i donosi zrak svetla u ovaj mrak. Srbija sve više liči na koncentracioni logor iz prohujalih vremena u kome je sudbija svih nas poznata ali paradoksalno mali deo logoraša pruža otpor. Treba li čekati da nas neko oslobodi kao Aušvic što su? Nadam se da nam je ostalo bar malo instikta za preživljavanje ako je već ponos pokopan od strane direktora groblja sa master diplomom i njegovih satrapa. Treba govoriti i ponavljati i iznova govoriti dok se ova obamrla, najbednija u Evropi zemlja ne osvesti. Treba pisati komentare jer možda oni nekoga nateraju da se zamisli i upita: zašto? Ima li druge opcije? Ima svakako! Niko ne može tvrditi da su svi isti. Neki svakako jesu. Neke međutim nismo videli u pokušaju da poprave stanje. Možda bi im trebalo dati šansu?

  • Nemojte odustajati, nikako. Logicno je da Vam vlast zabranjuje nastupe, jer pogadjate “u sridu” govoreci istinu , postavljajuci prava pitanja i nudeci konkretna resenja. Verujte da imate vecu podrsku nego mislite.Pozdrav iz Valjeva

  • Pokret Dosta je bilo jedini uočava prave probleme, postavlja ključna pitanja i nudi adekvatna I prava rešenje. Tako se radi u normalnim državama I uređenim sistemima, što je dokaz da smo na pravom putu ka ozdravljenju ako podržimo Pokret I njihov Plan za ozdravljenje ove naše zemlje. Jer, ko će, ako ne mi sami to da uradi? Ovo je naša kuća, a svako kući svoju kuću, a ne tuđu.