Војводина Државна управа Саопштењe

Власт у Алибунару спречава трибину покрета Доста је било

Јужни Банат је крај у којем је покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ већ дуго активан. Имамо снажне одборе у Вршцу и Панчеву, а око њих се полако шире одбори по околним местима. Уочивши растућу снагу покрета коју тешко да нешто може да заустави, партијски паразити смишљају најкреативније начине да нам „подметну ногу“. У Србији, кад неког хоћете да спречите, најлогичније средство спотицања је неефикасна администрација. Паразитима просто делује логичним да употребе ту врсту алата.
За суботу 06.02. у 18h заказана трибина покрета Доста је било у Алибунару данас је остала без места одржавања. Уредно Општини Алибунар предат захтев за доделу скупштинске сале лежао је на столу неколико дана. Сваког дана су говорили да ће упит решити оног следећег дана. Тако су одуговлачили до дана уочи одржавања трибине, када су рекли да салу не могу да нам доделе, зато што је председница Скупштине одсутна и нема ко да потпише документ. А, шта је било током претходна три дана када није била одсутна? И, како партијски кадрови решавају текуће послове кад је једна особа на боловању или годишњем одмору? Зар је могуће да сви послови треба да стоје због одсуства појединца? Не верујемо у смисленост овог одговора администрације у Алибунару. Сматрамо да беже од истине коју покрет „Доста је било“ износи на својим трибинама.

Alibunar

Покрет ће одржати своју трибину и то испред зграде Општине Алибунар. Говорићемо на отвореном простору и позивамо грађане да обавезно дођу, а новинаре да пропрате скуп.
Ипак, осврнимо се на ранија дешавања. Покрет је желео да организује промоцију књиге „Истина о Вучићу“ и за ту намену у Вршцу није добио ни скупштинску салу, нити сале Месних заједница. Промоција ће се одржати на трећем месту, за које су наши активисти морали да плате закуп. Прошле године је исти тај вршачки тим покрета Доста је било покушао да организује трибину у сали СО Вршац. Употреба сале није одобрена.
Превише је ово сличних догађаја да бисмо веровали у случајност. Могу да лажу све људе неко време, или неке људе све време, али не могу све људе све време. Има оних који ће узрок партократског страха врло брзо прозрети и ту почиње њихов пад, јер се истина шири. Пуно нас њихов страх већ јасно разазнаје.

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“, Вршац

ДЈБ Војводина

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар