Zapadna Srbija Politika Tribina

U subotu 13. februara, dve tribine: Šabac i Bogatić

Kako definitivno raskrstiti sa partokratijom koja ubija Srbiju? Zašto insistiramo na potpunoj transparentnosti? Šta znači uvođenje reda? Kako planiramo da pomognemo malim, porodičnim firmama, koje zapošljavaju najviše ljudi u Srbiji? Zašto će pokret “Dosta je bilo” ukinuti subvencije velikim, stranim firmama na koje se godišnje baca više od milijardu evra?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, koja muče srpsko društvo, možete čuti na tribinama 13. februara:

  • BOGATIĆ, u 17:00 u hotelu “Bogatić”, Vojvode Stepe 35a
  • ŠABAC, u 19:30 u Kulturnom centru u Šapcu, Gospodar Jevremova 12

Predsednik pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović predstaviće konkretne mere za oporavak Srbije.

Na tribini će, pored Saše Radulovića, govoriti i prof. Dušan Pavlović, potpredsednik pokreta, i Tatjana Macura, članica glavnog odbora. Dođite da čujete sve ono čega se plaši kako republička, tako i lokalna vlast, pa nas jednako drže u medijskom mraku.

sabac_bogatic2

Oznake

Saša Radulović

Rođen 1965. godine. Odrastao u Sarajevu gde završio osnovnu i srednju školu i Elektrotehnički fakultet 1989. godine, smer automatika i elektronika. Nakon diplomiranja dobio je posao u Simensu u Nemačkoj gde je radio na nuklearnim elektranama. Karijeru je 1993. nastavio u Kanadi i SAD gde je bio je aktivni učesnik buma Silicijumske doline. U Srbiju se vratio 2005. godine.

Sa Vericom Barać i Miroslavom Milenović borio se protiv korupcije i radio na slučajevima 24 pljačkaške privatizacije. Bio je finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu, držao treninge za tužioce i policijske inspektore za privredni kriminal. Pet meseci bio je ministar privrede u Vladi Srbije i za to vreme sprečio pljačku braćeVučić, Siniše Malog, Mlađana Dinkića, koji su nastavili tamo gde je Tadićeva vlast stala.

Uverio se da je Aleksandar Vučić centar korupcije, izašao iz Vlade i sa saradnicima osnovao pokret “Dosta je bilo” čiji je cilj da pobedi i uvede sistem, pravnu državu jakih institucija i slobodnih medija, zaustavi partijsko zapošljavanje, uvede transparentnost i čiste račune.

Saša Radulović je dokazano najveći borac protiv režima Aleksandra Vučića i partokratije koja ubija Srbiju. Ako Aleksandar Vučić nekoga ne sme da pogleda u oči, onda je to Saša Radulović. Sprečio ga je u pljački tada, sprečiće ga u pljački i sada.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar