VIDEO Најава Трибина

Питај све што те занима о стечајевима у Србији

Трибина уживо са Сашом Радуловићем поново у недељу 21 час, у познатом НЕЦЕНЗУРИСАНОМ термину.

tribina5

Прикључите нам се, питајте све што вас занима о улози стечајног управника, о свему шта се догађало у пљачкашким приватизацијама кроз стечајеве. Реците нам шта мислите.

Гост новинар који ће пропитивати Сашу Радуловића је Ана Ћубела, дугогодишња новинарка и уредница „Блица“. Ана је недавно објавила и нешто што није везано стриктно за новинарство – Хроно кувар и постигла велики успех, за два месеца шест издања.

Пратите нас на овом линку.

ДЈБ Младеновац

ДЈБ Младеновац

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • JUTROS SAM PRVI PUT U ŽIVOTU KUPIO INFORMER DA BIH VIDEO ŠTA VAM TO SMEŠTA VUČIĆ I VUČIĆ(EVIĆ), ILITI MALI VUČIĆ.
  JUTROS SAM SA GRUPOM IZ POKRETA DELIO FLAJERE POKRETA I PRI TOME RAZGOVARAO SA GRAĐANIMA. MNOGI SU SPOMINJALI STEČAJEVE. I SVOJIM PRIJATELJIMA IZ POKRETA I GRAĐANIMA SAM OBJAŠNJAVAO SVOJE ISKUSTVO. PO SVOJIM REFERENCAMA SAM SVOJEVREMENO MOGAO BITI STEČAJNI UPRAVNIK ALI SE NISAM PRIHVATAO TOG POSLA JER SAM ZAKLJUČIO DA SAM ZAKON TERA ČOVEKA NA TOJ FUNKCIJI DA BUDE LIKVIDATOR. TO JE SISTEMSKI PROPUST KOJI BI SE MORAO OTKLONITI. DA LJUDE NE BI DOVODILI U BEZNAĐE, MORALA BI POSTOJATI JOŠ JEDNA NADA, TE DA JE TREBA OMOGUĆITI NEKIM NOVIM TEKSTOM ZAKONA. BIO SAM SVOJEVREMENO DIREKTOR JUGOSLOVENSKOG ZAVODA ZA PRODUKTIVNOST, RADIO U SLOVENAČKOM ZAVODU ZA PRODUKTIVNOST ……. RADIO NA 40 PROGRAMA RACIONALIZACIJE ……ITD, ITD. APSOLUTNO TVRDIM DA JE I PRI STEČAJNOMPOSTUPKU MOGUĆE SPASITI, A NE LIKVIDIRATI PREDUZEĆE. VERUJTE MI DA POSTOJE METODE I TEHNIKE KOJIMA SE TO MOŽE IZVESTI, PA BI U TOM SMISLU TREBALO POTRAŽITI NEKE NOVE PRISTUPE. DOSTA JE BILO SA DOSADAŠNJOM PRAKSOM. S POŠTOVANJEM, VAŠ ČLAN POKRETA.

  • Хвала Љубиша што нам помажете, још кад би сте могли да смањите слова па да свима буде пријатније док читају поруке.

  • HVALA I VAMA NA SAVETU. PRE IZVESNOG VREMENA SAM DOBIO ISTU SUGESTIJU U KOJOJ MI JE TAJ PRIJATELJ UKAZAO DA SU VELIKA SLOVA VIKA. JA SE SA TIME SLAŽEM. DOBRO ME JE PROČITAO. JA TO I ČINIM.

 • Dragi moji postavio sam ova pitanje prosle nedelje na youtube:

  Saša pre svega da vam kažem da imate našu podršku. Molim vas od srca nemojte da nas razočarate i da postanete kao oni… Imam par pitanja za vas….
  1. Šta mislite o važećem zakonu o računovodstvu?
  2. Po Vašem mišljenju koliki bi zaista trebao da bude PDV?
  3. Šta mislite o akcizama , i da li misite da ih treba smanjiti ili ukinuti?
  4. Šta mislite o procentu poreza na dobit preduzeća?
  5. Šta mislite o offshore kompanijama da li ih treba ukinuti kod nas?
  6. Gledao sam vaše predavanje o Venture C. fondovima izuzetno predavanje, koliko su oni zaista važni za nas?
  7. Zaštu su krediti kod nas skupi i da li postoji prostora da budu jeftiji? Imam još pitanja ali želao bih da dam prostora i drugim slušaocima.

  Dosta je bilo!

 • Zanimljivo je ova prica sa stecajima i blacenje S.Radulovica na toj poziciji. (valjda jedino sto moze da se iskopa a da ljudima deluje sumnjivo). Imate ceo zivotni vek firme , pocela, radila, propala i sada po zakon dolazi stecajni upravnik i sve je on unistio jer je stavio kljuc u bravu. A pitanje od sustinske vaznosti : Ko je doveo do stecaja ? ostaje neodgovoreno.

 • Da li je moguće da niko živi ne pominje BIP (beogradsku industriju piva) i njihovu sudbinu???? Njihov geografski položaj i interese tajkuna?

  Ko je kriv za njihovu sudbinu?

  Vučić je obećao prošle godine u avgustu da će u roku od 3 meseca naći kupca a u tom periodu je samo uveden stečaj!

 • Malo je off-topic, ali moram ovako pošto mi ne odgovoriste na email.
  Da li primate volontere i ljude koji bi hteli da budu vaši predstavnici kao članovi izborne komisije?