Vojvodina Tribina

Razbijanje straha u Vrbasu

U Vrbasu, u četvrtak 25. februara, sala bioskopa “Jugoslavija” je bila prepuna.
Ne nisu delili šećer, prašak i radna mesta u opštinskoj upravi, već se okupio pristojan svet iz naše i susednih opština, ljudi čije su penzije, radna mesta, zemlju i budućnost pojeli partijski paraziti svih boja i ideologija.
Saša Radulović u Vrbasu
Mnogo nam se građana javilo da ne mogu prisustvovati tribini jer ih je strah za radno mesto i za bezbednost porodice. Verovali ili ne, čak su se pratili i lajkovi na društvenim mrežama. Taj strah, u 21-om veku, u državi koja bi trebalo da je demokratska, u sred civilizovane Evrope, najbolji je dokaz ponižavajuće autokratije na koju pokret upozorava od početka.
Građani Vrbasa, Vojvodine i Srbije se moraju sami osloboditi tog nametnutog straha, a to se najbolje radi na dan glasanja, gde iza paravana batinaši i ”menadžeri” ne mogu da utiču ni na čiji glas, tamo gde ćete partijskoj državi jednim potezom olovke reći DOSTA JE BILO! Pomozite nam da zajedno sprečimo uništavanje naše zemlje JER AKO NE MI, KO? AKO NE SAD, KAD?
Opštinski odbor pokreta Dosta je bilo Vrbas
Saša Radulović na tribini u Vrbasu
Vrbas tribina Saše Radulovića
Vrbas tribina Dosta je bilo
Oznake

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Živim (kao penzioner) u Novom Sadu i skoro svakodnevno posećujem jedan sportski klub, tj. njegov restoran. Od dvadestak stalnih gostiju s kojima se družim nijedan više ne priča o politici kada nas je više za stolom iako smo svi relativno prisni, pa i dobri drugovi. Prošle godine kupio sam letnju majicu s logotipom “Peščanika”, a pojedinci iz tog društva su mi prilazili – dobro vodeći računa da ih niko drugi ne čuje – i upozoravali me da je to vrlo glupo, da bih zbog te majice lako mogao da dobijem batine. Pričam o ovoj majici samo da bih potvrdio koliko je veliki strah među ljudima – a toliko strah može da postoji samo u ogoljenoj diktaturi, a u demokratskom društvu ne.

  • Propagandom se moze boriti samo istim oruzjem. Predlog je da se dobrovoljnim prilogom pristalica medijske slobode formira tv stanica koja bi svakodnevno informisala o isitnitom stanju u Srbiji. Pobeda ideja koje cujemo od g. Radulovica bice podrzana od mnogo veceg broja gradjana. Mislim da je vreme da se borba izmedju dve ideologije konkretizuje i prenese na siri teren. Stalno pravdanje da je medijski mrak kriv za losu obavestenost bice razbijen pojavom svetla koje ce nas ogrejati. Otpusteni novinari i proterane emisije mogu naci svoje mesto na takvoj novoj tv stanici.

  • Hoće li biti šanse da se obratite građanima preko RTS pre izbora . ili ćemo morati da pratimo sve Vaše nastupe na Internetu i po gradovima. Srbije? Želim vam uspeha. Imate moj glas.