Трибина

Покер је политика – снимак он лајн трибине

Живот је покер, покер је живот – под овом метафором Зоран Пилот, власник калифорнијске Тесла Вижн телевизије, водио је он лајн трибину покрета. У занимљивом формату којим смо одступили од уобичајене трибине, лидер покрета Доста је било одговарао је на питања Зорана Пилота, али и питања која су уживо постављали пратиоци он лајн трибине „Отворени разговор“.

 

Погледајте занимљиву емисију у којој се врло отворено и без покерских трикова играло „на кеца“.

 

Ознаке

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Prema procenaam kladionica fali jos 0.5% da se predje cenzus. Svim simpatizerima pokreta porucujem da privole bar jos jednog neutralnog da glasa za DJB. Pozdrav.

  • Sa ovakvim online “debatama” necete popraviti procenat. Tiliko tema oko nas, toliko nezadovoljnih i pokradenih ljudi, toliko neresenih proble i u drzavi i u lokalu, a vi pravite skec na temu pokera.
    Ako je ovo bilo namenjeno dijaspori – da li imate neku strategiju za mobilisanje dijaspore. Dali od tih “milion” potencijalnih birace mozete mobilisati vise od 5-1000, da li je to logisticki moguce. Da li imate nekog u stranci ko se time bavi. Nesto mi tu zveci.

    • U pokret je uključeno mnogo, pristojnih, kredibilnih i sposobnih ljudi, i svi vredno rade. Priključite se i doprinesite svojim idejama. Ako ne sad, kad? Ako ne Vi, ko?

    • Koliko sam uspela da se informišem, naše ambasade uglavnom nisu zainteresovane da omoguće glasanje našim ljudima u rasejanju.

    • S duznim postovanjem,koji procenat stanovnistva u ovoj nasoj drzavi je uopste zaineresovan za bilo kakve debate osim “debate” u farmi,parovima i slicnim rijalitijima?

  • Свидело ми се ово на крају: кец и десетка! Вас, који верујете да ће до промене система може доћи уласком у парламентарни део партократског система, и нас који у то не верујемо и зато нећемо изаћи на изборе, ипак је преко 50%. Ми не желимо да дајемо легетимитет овом систему (што ћете ви и против воље изласком на изборе ипак привремено дати, као и Саша својевремено партократској влади), а ви ћете нам се придружити кад увидите да се овај наш партократски систем не може променити уобичајеним путем. Битно је да нам је циљ исти, укидање партократије, а то може једино кад буде јасно да немају легитимитет. То ће уследити врло брзо кад нам се прикључе и бројни разочарани бирачи партија. Ускоро ће се и шире чути како ће доћи до промене, мада су неки и од вас већ оквирно упознати, али у току је кулирање, па онда следи спрдња, а даље, кад враг однесе шалу, већ је рекао Саша како то иде.