Саопштењe

Постизборни договори немогући са Вучићем, Тадићем, Чанком и Чедом

Покрет Доста је било – Саша Радуловић на изборе излази самостално јер процењује да ће освојити више од 6% гласова на републичком, покрајинском и на многим локалним нивоима.

Постизборне коалиције могуће су са свим странкама које прихвате најзначајнији принцип политике за који се Доста је било залаже – потпуну транспарентност јавне власти и располагања јавним новцем.

logo-djb

Покрет Доста је било неће улазити у договоре и постизборне коалиције са Александром Вучићем и онима који доказано кокетирају са њим и од којих смо све до почетка предизборне кампање слушали бројне похвале о подвизима и добрим потезима премијера, а пре свега са Тадићем, Чанком и Чедом.

Александар Вучић симболизује све оно против чега се покрет Доста је било бори: паразитску партократију, пљачкашку политику тајним уговорима и уништавање домаће привреде коруптивним субвенцијама, запошљавање неспособних и необразованих партијских кадрова, контролу медија и хајку на независне институције, пребијање и медијско хапшење политичких противника.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Odem malopre na mondo, i vidim tekst je objavljen u 14:03 a u 15 i 20 vec 137komentara mozete i samo da zamislite kakvih komentara. Ja tvrdim da do 14:03 na svim ;lancima nije bilo zbirno 137komentara. Prpa! Sto vise napadaju Radulovica sve vise ga podrzavam. Vidimo se 24.04.

  • Богами ја прегледах коментаре и закључих симпатизери ДЈБ нису остали дужни ботовима. Укопали су их добро, поготово дијаспора.

  • Video sam onaj sraman napad Žarka Koraća na Radulovića, nazvao ga je “Vučićevim ministrom”. Za Koraća bi bilo daleko uputnije da Čedomira Jovanovića upita zašto je Vučić hteo da mu da ogroman kredit koji ne bi morao da vraća.

  • A Dušan Petrović vam je OK? I zašto vam ceo šabački odbor botuje za Dušana Petrovića po društvenim mrežama i sedi po raznim gradskim komisijama i savetima, kad u Šapcu nemate ni jednog odbornika? Vi ste izgleda veća sprdnja od Vulinove stranke.

    • U pravu ste “015”, nije principijelno biti protiv Tadića, a ne biti protiv DS. Kao da je DS doživeo neko pročišćenje posle odlaska Tadića. Do juće je Pokret imao kovanicu “DSNS”, koja se nekako naprasno izgubila. Ja ću glasati za Pokret, ali ne može se Pokret predstavljati principijelnim a koketirati sa DS.

    • Ja sam glasao prosli put, ovaj put necu. Nemam ja vise zeludac za DS i sve sto se oko njega mota. Sigurno postoji druga alternativa.