Saopštenje

Postizborni dogovori nemogući sa Vučićem, Tadićem, Čankom i Čedom

Pokret Dosta je bilo – Saša Radulović na izbore izlazi samostalno jer procenjuje da će osvojiti više od 6% glasova na republičkom, pokrajinskom i na mnogim lokalnim nivoima.

Postizborne koalicije moguće su sa svim strankama koje prihvate najznačajniji princip politike za koji se Dosta je bilo zalaže – potpunu transparentnost javne vlasti i raspolaganja javnim novcem.

logo-djb

Pokret Dosta je bilo neće ulaziti u dogovore i postizborne koalicije sa Aleksandrom Vučićem i onima koji dokazano koketiraju sa njim i od kojih smo sve do početka predizborne kampanje slušali brojne pohvale o podvizima i dobrim potezima premijera, a pre svega sa Tadićem, Čankom i Čedom.

Aleksandar Vučić simbolizuje sve ono protiv čega se pokret Dosta je bilo bori: parazitsku partokratiju, pljačkašku politiku tajnim ugovorima i uništavanje domaće privrede koruptivnim subvencijama, zapošljavanje nesposobnih i neobrazovanih partijskih kadrova, kontrolu medija i hajku na nezavisne institucije, prebijanje i medijsko hapšenje političkih protivnika.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Odem malopre na mondo, i vidim tekst je objavljen u 14:03 a u 15 i 20 vec 137komentara mozete i samo da zamislite kakvih komentara. Ja tvrdim da do 14:03 na svim ;lancima nije bilo zbirno 137komentara. Prpa! Sto vise napadaju Radulovica sve vise ga podrzavam. Vidimo se 24.04.

  • Bogami ja pregledah komentare i zaključih simpatizeri DJB nisu ostali dužni botovima. Ukopali su ih dobro, pogotovo dijaspora.

  • Video sam onaj sraman napad Žarka Koraća na Radulovića, nazvao ga je “Vučićevim ministrom”. Za Koraća bi bilo daleko uputnije da Čedomira Jovanovića upita zašto je Vučić hteo da mu da ogroman kredit koji ne bi morao da vraća.

  • A Dušan Petrović vam je OK? I zašto vam ceo šabački odbor botuje za Dušana Petrovića po društvenim mrežama i sedi po raznim gradskim komisijama i savetima, kad u Šapcu nemate ni jednog odbornika? Vi ste izgleda veća sprdnja od Vulinove stranke.

    • U pravu ste “015”, nije principijelno biti protiv Tadića, a ne biti protiv DS. Kao da je DS doživeo neko pročišćenje posle odlaska Tadića. Do juće je Pokret imao kovanicu “DSNS”, koja se nekako naprasno izgubila. Ja ću glasati za Pokret, ali ne može se Pokret predstavljati principijelnim a koketirati sa DS.

    • Ja sam glasao prosli put, ovaj put necu. Nemam ja vise zeludac za DS i sve sto se oko njega mota. Sigurno postoji druga alternativa.