Војводина Саопштењe

Ухваћени у лажи

Покрајинска изборна комисија је на свом веб сајту објавила да је група грађана Доста је било – Саша Радуловић предала изборну листу благовремено.

Нагласили су да ће нас обавестити о недостацима уколико их пронађу и оставити време да се недостаци отклоне, као што раде са свим листама.
Уместо тога, донели су незаконито решење о одбијању изборне листе и одбили наш приговор на решење.

Погледајте шта су сами објавили на свом сајту.

http://pik.skupstinavojvodine.gov.rs/Aktuelnosti?v=2&id=257

За сваки случај садашњу верзију те странице архивирали смо на познатом сервису – web.archive.org:

http://web.archive.org/web/20160411191429/http://pik.skupstinavojvodine.gov.rs/Aktuelnosti?v=2&id=257

Ово архивирање је за случај да ову страницу скину или промене. Имамо и битмапирану верзију странице (screenshoots).

Predaja dokumenata PIK-u

Саша Радуловић

Рођен 1965. године. Одрастао у Сарајеву где завршио основну и средњу школу и Електротехнички факултет 1989. године, смер аутоматика и електроника. Након дипломирања добио је посао у Сименсу у Немачкој где је радио на нуклеарним електранама. Каријеру је 1993. наставио у Канади и САД где је био је активни учесник бума Силицијумске долине. У Србију се вратио 2005. године.

Са Верицом Бараћ и Мирославом Миленовић борио се против корупције и радио на случајевима 24 пљачкашке приватизације. Био је финансијски експерт тужилаштва за стечај и берзу, држао тренинге за тужиоце и полицијске инспекторе за привредни криминал. Пет месеци био је министар привреде у Влади Србије и за то време спречио пљачку браћеВучић, Синише Малог, Млађана Динкића, који су наставили тамо где је Тадићева власт стала.

Уверио се да је Александар Вучић центар корупције, изашао из Владе и са сарадницима основао покрет “Доста је било” чији је циљ да победи и уведе систем, правну државу јаких институција и слободних медија, заустави партијско запошљавање, уведе транспарентност и чисте рачуне.

Саша Радуловић је доказано највећи борац против режима Александра Вучића и партократије која убија Србију. Ако Александар Вучић некога не сме да погледа у очи, онда је то Саша Радуловић. Спречио га је у пљачки тада, спречиће га у пљачки и сада.

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Samo hrabro, borite se i istrajte u tome! Ovo je samo još jedan pokazatelj koliko vas se plaše. Nagrizli ste ih tamo gde ih najviše boli i ovo je jedan od načina kako partokratija odgovara na to.

 • Ako se i sud bude pravio lud, onda će bar jednu stvar uspeti da razjasni. Dokazace da je ovde u Srbiji zakon mrtvo slovo na papiru. Tu onda više nema druge nego da se svi okupimo pa na ulice, koliko god da nas ima.

 • Za krsenje zakona i ustava postoji tuzilastvo. Kada jednom budu odrapili kaznu svi ko jedni ce poceti to da postuju. Isto stoji i za tajkune, privatizacije, lokalne samouprave čak i RIK Kada zakon pocne da deluje i zatvori budu tesni (gradice se nov) svi ce odjednom da postuju zakon. Ovako bez zakona u zemlji imamo ovakve slucajeve pa do YT ” Bas si ruzna” i kacenja stranackih obelezja gde prdne nekom kameleon lopovu iz SNS.

 • Verovatno je to već urađeno, ali odmah tužba sudu koji je dužan u najkraćem roku da donese presudu u našu korist, jer je očigledno prekršen zakon. Samo napred. Dosta nam je u politici starih likova u novom ruhu. Dosta nam je prodavanja magle, primitivizma, bahaćenja i večitih foteljaša koji u svim režimima uspevaju. Dosta mi je da glasam za dosadašnju vlast, nečiju fotelju i veliku platu, za nekog ko je izigrao moje poverenje i ne zaslužuje ni da ga pogledam a ne da ponovo glasam za njega. Sistem treba menjati iz korena. Nema još puno vremena, ali treba da pritisnemo koliko se to još može i razbijemo medijsku blokadu koja je neviđena.

 • Da, krajnje je vreme da se PROBUDIMO> NAPOMENA>ukoliko se pojavi e/mail adresa, to NIJE moja adresa, očito je da nas, pristalice DJB hakuju.Obratite pažnju!Ja nisam nikakav Milovan, i ne znam KAKO je dospeo na moju adresu.Tu se nešto gadno valja!

 • Поштовани, нисам истраживао све прописе, сва саопптења РИК , ПИК и осталих органа, као што то неће ни већина грађана, а избори су за седам дана. Г.Радуловић је рекао у наступу код Љ.Гојгић да су у вези са пријавом Покрајинске листе направљене 2 грешке. ….
  Због чега је Покрет то себи дозволио?
  Због чега је кренуо у изборе као группа грађана ако то захтева посебну организацију на свакој јединици? Кад је већ тако кренуо, због чега није обезбедио трокружну супервизију над предизборним формалностима које обавља неискусна група грађана у Војводини?
  Покрет ДЈ Б, једини са сувислим политичким програмом и предизборном кампањом, дозволи себи некакве формалне грешке, које омогуће да један чеда изјави – хоће да среди државу за годину дана а не уме да попуни изборну листу! И да се неки неопредељени људи са тим сложе.
  О раду изборних комисија, суда и др. нећу да говорим, знамо где живимо и то само захтева да Покрет себи не дозволи формалне пропусте и лошу организацију, за почетак, елементарних ствари.