Vojvodina Saopštenje

Uhvaćeni u laži

Pokrajinska izborna komisija je na svom veb sajtu objavila da je grupa građana Dosta je bilo – Saša Radulović predala izbornu listu blagovremeno.

Naglasili su da će nas obavestiti o nedostacima ukoliko ih pronađu i ostaviti vreme da se nedostaci otklone, kao što rade sa svim listama.
Umesto toga, doneli su nezakonito rešenje o odbijanju izborne liste i odbili naš prigovor na rešenje.

Pogledajte šta su sami objavili na svom sajtu.

http://pik.skupstinavojvodine.gov.rs/Aktuelnosti?v=2&id=257

Za svaki slučaj sadašnju verziju te stranice arhivirali smo na poznatom servisu – web.archive.org:

http://web.archive.org/web/20160411191429/http://pik.skupstinavojvodine.gov.rs/Aktuelnosti?v=2&id=257

Ovo arhiviranje je za slučaj da ovu stranicu skinu ili promene. Imamo i bitmapiranu verziju stranice (screenshoots).

Predaja dokumenata PIK-u

Saša Radulović

Rođen 1965. godine. Odrastao u Sarajevu gde završio osnovnu i srednju školu i Elektrotehnički fakultet 1989. godine, smer automatika i elektronika. Nakon diplomiranja dobio je posao u Simensu u Nemačkoj gde je radio na nuklearnim elektranama. Karijeru je 1993. nastavio u Kanadi i SAD gde je bio je aktivni učesnik buma Silicijumske doline. U Srbiju se vratio 2005. godine.

Sa Vericom Barać i Miroslavom Milenović borio se protiv korupcije i radio na slučajevima 24 pljačkaške privatizacije. Bio je finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu, držao treninge za tužioce i policijske inspektore za privredni kriminal. Pet meseci bio je ministar privrede u Vladi Srbije i za to vreme sprečio pljačku braćeVučić, Siniše Malog, Mlađana Dinkića, koji su nastavili tamo gde je Tadićeva vlast stala.

Uverio se da je Aleksandar Vučić centar korupcije, izašao iz Vlade i sa saradnicima osnovao pokret “Dosta je bilo” čiji je cilj da pobedi i uvede sistem, pravnu državu jakih institucija i slobodnih medija, zaustavi partijsko zapošljavanje, uvede transparentnost i čiste račune.

Saša Radulović je dokazano najveći borac protiv režima Aleksandra Vučića i partokratije koja ubija Srbiju. Ako Aleksandar Vučić nekoga ne sme da pogleda u oči, onda je to Saša Radulović. Sprečio ga je u pljački tada, sprečiće ga u pljački i sada.

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Samo hrabro, borite se i istrajte u tome! Ovo je samo još jedan pokazatelj koliko vas se plaše. Nagrizli ste ih tamo gde ih najviše boli i ovo je jedan od načina kako partokratija odgovara na to.

  • Neka ih … Neka odbiju listu. Valjda cemo onda izaci na ulice , kolko za vikend sledeci… Da mogu konacno da nas prebroje, da ne moraju da placaju istrazivanja.

  • Treba ih ganjati do vrata Pakla gde i pripadaju, svim sredstvima! Argumentovano, čisto… kao i uvek! Čekamo ih na crti 24-tog!

  • Ako se i sud bude pravio lud, onda će bar jednu stvar uspeti da razjasni. Dokazace da je ovde u Srbiji zakon mrtvo slovo na papiru. Tu onda više nema druge nego da se svi okupimo pa na ulice, koliko god da nas ima.

  • A zna li za ovo onaj organ iz inostranstva koji prati predizborne radnje da li su zakonske? (ljuta sam isključio mi mozak kako se taj organ zove).

  • Za krsenje zakona i ustava postoji tuzilastvo. Kada jednom budu odrapili kaznu svi ko jedni ce poceti to da postuju. Isto stoji i za tajkune, privatizacije, lokalne samouprave čak i RIK Kada zakon pocne da deluje i zatvori budu tesni (gradice se nov) svi ce odjednom da postuju zakon. Ovako bez zakona u zemlji imamo ovakve slucajeve pa do YT ” Bas si ruzna” i kacenja stranackih obelezja gde prdne nekom kameleon lopovu iz SNS.

  • Verovatno je to već urađeno, ali odmah tužba sudu koji je dužan u najkraćem roku da donese presudu u našu korist, jer je očigledno prekršen zakon. Samo napred. Dosta nam je u politici starih likova u novom ruhu. Dosta nam je prodavanja magle, primitivizma, bahaćenja i večitih foteljaša koji u svim režimima uspevaju. Dosta mi je da glasam za dosadašnju vlast, nečiju fotelju i veliku platu, za nekog ko je izigrao moje poverenje i ne zaslužuje ni da ga pogledam a ne da ponovo glasam za njega. Sistem treba menjati iz korena. Nema još puno vremena, ali treba da pritisnemo koliko se to još može i razbijemo medijsku blokadu koja je neviđena.

  • Da, krajnje je vreme da se PROBUDIMO> NAPOMENA>ukoliko se pojavi e/mail adresa, to NIJE moja adresa, očito je da nas, pristalice DJB hakuju.Obratite pažnju!Ja nisam nikakav Milovan, i ne znam KAKO je dospeo na moju adresu.Tu se nešto gadno valja!

  • Poštovani, nisam istraživao sve propise, sva saopptenja RIK , PIK i ostalih organa, kao što to neće ni većina građana, a izbori su za sedam dana. G.Radulović je rekao u nastupu kod LJ.Gojgić da su u vezi sa prijavom Pokrajinske liste napravljene 2 greške. ….
    Zbog čega je Pokret to sebi dozvolio?
    Zbog čega je krenuo u izbore kao gruppa građana ako to zahteva posebnu organizaciju na svakoj jedinici? Kad je već tako krenuo, zbog čega nije obezbedio trokružnu superviziju nad predizbornim formalnostima koje obavlja neiskusna grupa građana u Vojvodini?
    Pokret DJ B, jedini sa suvislim političkim programom i predizbornom kampanjom, dozvoli sebi nekakve formalne greške, koje omoguće da jedan čeda izjavi – hoće da sredi državu za godinu dana a ne ume da popuni izbornu listu! I da se neki neopredeljeni ljudi sa tim slože.
    O radu izbornih komisija, suda i dr. neću da govorim, znamo gde živimo i to samo zahteva da Pokret sebi ne dozvoli formalne propuste i lošu organizaciju, za početak, elementarnih stvari.