VIDEO Гостовање

Саша Радуловић код Љубице Гојгић на РТВ Војводине

Данас у 17 часова Саша Радуловић, председник покрета Доста је било гостоваће у емисији Прави угао, новинарке Љубице Гојгић. Емисија почиње у 17 часова.
pravi
Емисију можете уживо пратити кликом на линк:
http://www.rtv.rs/sr_lat/uzivo

sasa-radulovic-novi

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Jedna zanimljivost…
    Na novopazarskoj televiziji koju su privatizovali Ljajićevi pajtaši se vrti reklama za SDP-ov predizborni skup u Tutinu 15. aprila, pod nazivom: “Dosta je bilo!” (krupna slova preko celog tv ekrana). Nisam znao da vam se Ljajić pridružio… 😉

  • Evo odgledao sam Dvougao sa Sašom nakon cega ostajem u jos čvrsćem uverenju da moj glas ide za DJB. Ako kojim slucajem Upravni sud donese negativnu presudu po pokrajinsku listu DJB u moj listic za pokrajinske izbore ću, kako napisa jedan komentator na N1, uviti zelenu salatu i posuti kecapom i pojesti. Jednostavno posle svega u pokrajinskim izborima nemogu za nikog drugog da glasam.
    Sa druge strane moram da se obratim onima koji zbog ove situacije odmah postavljaju pitanja i dobacuju kako, zašto 5 do 12, neozbiljni ste itd. pa onda tim komentarima uslovljavaju svoj glas, da razmisle malo u kakvim uslovima i sa kojim financijskim sredstvima pokret radi. Da li ste Vi nesto lično ucinili da pokretu ide bolje, da li ste se negde angazovali, a vidim da se javljaju i pravni strucnjaci, poslali neki savet isl. Ne osporavam Vaše pravo na kritiku i različit stav, ali uslovljavanje nije uredu. Uostalom zar principi nisu važniji od toga da li je bilo greške ili ne, od toga da li je 5 do 12 ili destet sati ranije. A kad smo vec kod vremena predaje pitam kritičare vremana predaje liste da li misle da bi PIK dao vreme za ispravku liste da je ona predana recimo 24 sata pre roka. Ako bi, a siguran sam da bi, koja je razlika u odnosu prema grešci na listi ako je ona predna 5 minuta ili 24 sata ranije.
    Gojgiceva je na pocetku emisije rekla da se je osporavnje liste DJB za pokajinske izbore na ovakav način presedan od kad je izbora u Srbiji. Pa hajde da se zapitamo što baš sada, što na pokrajinskim izbirima i zašto baš DJB. Odovor je jednostavan, na drugim nivoima smetamo nekome, ali na pokrajinskim smetamo svima.
    Dalje postavljaju se pitanja kako je DJB mogao da pihvati u svoje redove bivšeg člana DS-a oko koga se i zakuvao sav ovaj pravni cirkus. Sve stranke i pokreti u svojim redovima imaju i dobrih i loših ljudi, i pravednih i nepravednih, i poštenih i nepoštenih, medjutim jedino DJB ima sistem da isfiltrira i odstrani one koji ne zadovoljavaju kriterij za obavljanje neke dužnosti. Očigledno čovek nije bio zadovljan mestom na listi koje je konkurišući dobio i svoje nezadovoljstvo iskazao na ovaj način. Da li je trebalo da mu se popusti? Onda bi tek izdali svoje principe i pitanje je šta je sledeće što bi tražio mimo redovne procedure, i tako se izjednačili sa ostalima i postali partokrate kao i oni. Ustvari rekao bi da sistem funkcioniše i pokazuje kako to treba da izgleda na državnom nivou.
    Komentarisao bi i ponašanje DS-a, stranke koja je uprkos svemu bila, naglašavam bila, perjanica demokratije i poštovanja prava. Kada jedna takva stranka na stalne prozivke ćuti i ne stane u zaštitu osnovnog prava, prava izbora, 6300 potpisnika liste i svih onih koji će glasati za DJB, onda ono Demokratska u nazivu stranke mora da briše i stavi nešto što će realnije oslikati situaciju, “Neprincipijelna” možda. Ako i izdaju saopštenje verujem da će biti tipa mi imamo poverenje u pravni sistem itd. itd. čisto da se otresu odgovornosti i nastave po starom. Izvinjavam se svim članovima DS-a koji sa ovom ujdurmom nemaju veze.

    • Gospon Bosko, svaka cast i od mene. Ne treba zamerati Pokretu za ovu situaciju, treba bas sad podrzati Pokret (pa zar napr. treba da odustanemo da navijamo za Djokovica sto je juce izgubio). Nema veze, idemo dalje na izbore u svim ostalim kategorijama. A taj lik iz DS je, sad se pokazalo bio trojanski konj ( vise magarac ) iz DS koji ce ovakav uskoro nestati sa politicke scene. Zao mi je sto je tako jer sam sa svojom porodicom na svi izborima do 2012 glasao za njih (a nisam im bio u clanstvu). Posle prvog njihovog mandata od 2008 do 2012 smo se se svi uverili o kakvom se drustvu radi pa su prosli kako su i zasluzili. 2012 sam glasao za cika Glisu, a 2014 za DJB. Bio sam svestan da nece dobacit do cenzusa, ali sam hteo svojim glasom da pruzim podrsku Sassi. Nema veze sto je i moj glas zavrsio u Vucicevoj korpi, ali sada imamo ozbiljne sanse.
      Pozdrav svima, samo napred!

  • Dragi gospodine, kapa dole za ovaj tekst! Oduševili ste me!
    Ni tačku, ni zarez da dodam, a upravo ste ispisali moje misli! Pravo, pa u centar! svaka Vam čast!
    Već danima na ovom sajtu nedostaje nam tako jednostavan, a duboko iskren, inspirišući i realan komentar, sa snažnom porukom!
    Dok je Vas i Vama sličnim, Pokret Dosta je bilo ima budućnost!!!
    Još jednom, hvala za tekst!

  • Dragi gospodine, kapa dole za ovaj tekst! Oduševili ste me!
    Ni tačku, ni zarez da dodam, a upravo ste ispisali moje misli! Pravo, pa u centar! svaka Vam čast!
    Već danima na ovom sajtu nedostaje nam tako jednostavan, a duboko iskren, inspirišući i realan komentar, sa snažnom porukom!
    Dok je Vas i Vama sličnim, Pokret Dosta je bilo ima budućnost!!!
    Još jednom, hvala za tekst!

    PS.
    Samo da proverim da li je sajt u redu, jer ovo je moj tekst od sinoć

  • Ova Gojgiceva je jeziva. Bila prvi put, a sad jos gora. U cemu je njen problem? Da li je poenta emisije u kojoj imas sagovornika ne zatvarati usta ili pustiti goste da odgovore na pitanja?