VIDEO Najava

Aleksandar Stevanović u emisiji Reč na reč

Večeras u 21č gledajte potpredsednika Pokreta “Dosta je bilo” Aleksandra Stevanovića u emisiji RTS-a “Reč na reč”

Emisiju direktno možete pratiti putem linka http://goo.gl/Rh3eN6

aleksandar-stevanovic

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

 • Već danima u jutarnjem programu tv Pink-a, u terminu od 8.10h, teče predizborna promocija stranaka koje izlaze na izbore. Prostor su dobile i partije “Zelenih”, “Zavetnici” itd. Da li je moguće da se jedino pokret DJB od svih relevatnih političkih snaga neće pojaviti u ovoj promociji i nije smišljeno pozvan?

  • Jednostavno ne smeju da pomene DJB, jer znaju da je i to dovoljno da narod čuje da neko drugačiji postoji, zato prepredeno ćute.

 • Srbija je prezivela cunami lazi i prevara za poslednjih 25 godina. Pokret DJB je preuzeo na sebe obavezu, javno se deklarisao, da ce Srbiju ocistiti od partokratije. Niko ne ocekuje od pokreta da resi sve probleme ove zemlje, ali jednu stvar svi ocekuju i moraju da znaju od prvog dana, da poverenje koje ce dobiti na ovim izborima, nije samo vera u program, vec vera da postenje i pristojnost imaju svoje mesto u Srbiji. Zato je vazno da od prvog dana nikad ne zaborave da su privukli ljude kojima su vrednostne kategorije ljudi koji ih predstavljaju vaznije od boljeg zivotnog standarda. Ako dodjete u situaciju, da zbog pritiska izvana ili iznutra, morate da ucinite nesto sto se kosi sa ovim principima, preporucejem Vam da odmah saopstite naodu, to je jedini nacin da ovu borbu sa primitivizmom i poltronstvom izvedemo na cistac. Na dobrom ste putu da formirate izlaznu strategiju Srbije iz ovog pakla, i da formulisete razvoj novih generacija. Ne praviti kompromise na principima, bii otvoren za saradnju sa svim postenim ljudima.
  Narod je predoziran lazima, otreznjenje ce da traje, ali mora se graditi poverenje, svaka izgovorena rec mora biti u funkciji izgradnje drustva koje postuje principe dostojne coveka. Ovo sto ovi danas rade, je vrh cunamija, po logici bednika : sto je veca izgovorena laz, to ima veci efekat! Sve su jace doze kojima kljukaju narod. Ali nece moci dugo, jer covek kao zivo misaono bice, vise nema snage da te doze izdrzi. Vase je da smirenoscu i postenjem tim ljudima pomognete da shvate da su na infuziji jako dugo vremena, vratite im samopouzdanje da ipak sve od njih samih zavisi. Na Vama je velika odgovornost, ali trazite je i Vi od svih koji se Vam obracaju.

  • Vuk Draskovic je takodje nekad vodio pokret i bio veoma harizmatican.. I sta je bilo na kraju..

  • Greska je bila kod Zorana sa RTS-a. Veceras (20.4.) nastupa Stevanovic, sutra (21.4.) nastupa Radulovic. Takodje veceras (20.4.) u 22:05 na RTS2 Radulovic predstavlja program.

 • Aleksandar je vrlo pristojan i umeren covek, ali to u ovim politickim debatama gde ucestvuje 4-5 govornika cesto nije plus. U magazinu Oko je govorio duplo krace od svih i bez obzira na jasne i kratke poruke mislim da bi trebao da se izbori za vise vremena i da ne dozvoli da ga voditelj prekida dok ne iznese bitne tacke iz programa na najbolji moguci nacin. Npr. Svi su govorili tada o planu za poljoprivredu, on jedini nije rekao ni rec. Aleksandre samo polako i naoruzaj se sa malo “politickog bezobrazluka” kazi sve sto zelis.

 • Slazem se u potpunosti saToni-jem, morate biti malo “bezobrazni”, da bi ste parirali ostaloj boraniji kojoj najvise nedosteje kultura izrazavanja.

 • Ne mislim danarod prepoznaje politicku kulturu . . . da glasa za razlicite . . . drugacije dosta im je politickih diletanata koi vicu i deru se u emisijama.

 • Nece biti potrebe da gospodin Stevanovic pokusava da nadjaca i nadglasi protivnike zato sto u debati nema upadanja u rec. Verujem da ce zablistati veceras 🙂

 • Bio je malkice… smešan. Lepo je pričao, odlično odmerio rečenice, ali je imao malu tremu i nije znao gde će sa rukama, pa je delovao zbunjeno… Mada beskrajno simpatičan… :)))

 • Najjači utisak debate je to što svi govornici kroje njihove odgovore na osnovu argumenata Aleksandra Stevanovića!
  Kao da se predomisle i shvate da je to upravo najsmisleniji plan – malo ubace svoje teorije ali više se nadovezuju na Dosta je bilo stavove!
  Uh, treba iščekati ovaj 24.april!

 • Aleksandar Stevanović,takoreći, u svom elementu.Pomalo zbunjen,ali avaj ,još je svež u ovoj priči.Ova vrsta programske forme mu leži – bez nadvikivanja,upadica i slično. Manje teme drugi put i biće odlično.Pozdrav