Vojvodina Saopštenje

Bečej: Pokret Dosta je bilo ulazi u Skupštinu opštine

Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ je na lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima održanim 24.04.2016. godine postigao odličan rezultat i u Bečeju. Imajući u vidu da su ovi rezultati postignuti isključivo zahvaljujući entuzijazmu, zalaganju i trudu članova Pokreta, da su jedina finansijska sredstva kojima se raspolagalo bile članarine i donacije samih članova i simpatizera, rezultat dobija posebnu vrednost i validnost.

Opština Bečej

U Bečeju je u nedelju glasalo ukupno 17831 birača, a ukupan broj upisanih u birački spisak je 33757 . Lista Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ za Skupštinu opštine Bečej dobio je 1255 glasova odnosno 7,03% . Nakon samo dva i po meseca od formiranja bečejskog odbora, nakon pošteno prikupljenog i pošteno overenog svakog pojedinačnog potpisa za podršku listi, ovaj rezultat na našim prvim izborima predstavlja svojevrsnu potvrdu da smo na pravom putu.

Zahvaljujući osvojenim glasovima pokret će u Skupštini opštine Bečej imati tri odbornika. To su: Stevan Kosanović, Milan Bokun i Svetlana Dinić. Odbornička grupa „Dosta je bilo- Saša Radulović“ u novom sazivu Skupštine opštine Bečej biće opoziciona i samostalna odbornička grupa, bez ulaska u koalicije sa drugim strankama.

Pokret „Dosta je bilo- Saša Radulović“ je na pokrajinskim izborima u našoj opštini osvojio ukupno 5,37%, a na republičkim 5,82%. Zahvaljujući glasovima naših sugrađana kako iz Bečeja tako i iz svih okolnih mesta, članovi Pokreta učestvovaće u radu republičke, pokrajinske i lokalne skupštine.

Zahvaljujemo se svima koji su nam svojim potpisima i svojim glasovima dali podršku i ukazali poverenje. Daćemo sve od sebe da dato poverenje opravdamo, jer: „Ako ne mi, ko? Ako ne sada, kada?“

Opštinski odbor Bečej
becej@dostajebilo.rs
Zelena 64, Bečej

Oznake

DJB Vojvodina

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar