Vojvodina Najava

Promocija „Mašine za rasipanje para“ večeras u Subotici

Večeras od 19 do 21 sat imaćete priliku da od Dušana Pavlovića, potpredsednika DJB, čujete šokantne insajderske priče iz Vlade Srbije o tome kako se stranački zapošljava, kako se dele službeni automobili, povlastice, novac… U umetničkoj galeriji biće održana promocija njegove knjige „Mašina za rasipanje para“.

13442551_474702439407631_5717343525093680229_o

Knjiga je zasnovana na istinitim događajima. Likovi nisu izmišljeni. Brojke su neumoljive… Uzbudljivo, aktuelno, pomalo zastrašujuće. Najzanimljivije detalje imaćete priliku da čujete direktno od autora. Dođite da popričamo u opuštenoj atmosferi, u inspirativnom ambijentu Klein house u Štrosmajerovoj 9. Četvrtak, 23. jun u 19 č.

Pogledajte i snimak iz Novog Sada, sa tribine DJB, gde je Dušan Pavlović ispričao zanimljive događaje iz vremena dok je radio u Ministarstvu privrede koje je vodio Saša Radulović:

DJB Mladi

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Postovani, kao neko ko je imao priliku da radi u javnom preduzecu (i pobegao iz njega zgrozen onime sto je zatekao), apsolutno razumem ovaj govor.

    Voleo bih da Vam skrenem paznju da je neophodno da se pokret opet aktivira na izgradnji programa. Sada ste u parlamentu, imate vidljivost i mozete pokrenuti debate o obrazovanju i drugim temama za koje ste govorili da zahtevaju diskusiju sa gradjanima (apsolutno se slazem sa ovim stavom). Bilo bi jako dobro da pocnemo da cujemo vise planova, ideja i strategija kako bi stvari trebalo raditi, pa i ako bot stranka pokupi neku, bolje za sve nas. Smatram takodje da bi Dusan Pavlovic i Aleksandar Stevanovic morali malo da se aktiviraju dodatno na prezentovanju strategija u oblasti ekonomije, a sa druge strane Jasmina Nikolic, iako zaista vidno obrazovana ne bi trebalo da bude glavna u prici oko IT sektora, jer imate ljude u stranci sa iskustvom neophodnim za tu specificnu oblast.

    Ono sto me jako plasi je sto poznajem mentalitet naseg naroda, pogotovo u uslovima medijskog mraka i bice jako tesko ubediti vecinu da glasa za vas, ali… moj glas imate i ubedih jos par iz moje okoline, pa lagano.
    Srdacan pozdrav i sve najbolje!

  • Odlično predavanje (makar deo predavanja) Dušana Pavlovića!
    Možete li mi reći kada će biti promocija u Smederevu ili u Požarevcu, da bih došao da čujem i da kupim knjigu?