Vojvodina Najava

Promocija knjige „Mašina za rasipanje para” u Vrbasu večeras u 19č

U petak, 1. jula u klubu ”Rifreš” u Vrbasu (ul. Glavna br. 71, pasaž) biće održana promocija knjige autora Dušana Pavlovića, potpredsednika pokreta „Dosta je bilo”. Početak promocije planiran je za 19 časova.

Dusan Pavlovic Vrbas

Knjigu je objavila izdavačka kuća Dan Graf, jedna od retkih izdavačkih kuća koja je imala hrabrosti da objavi ovo delo čiji je prvi tiraž rasprodat nekoliko nedelja nakon objavljivanja. Mnoge velike izdavačke kuće se nisu usudile da objave Pavlovićevu knjigu.

Knjigu „Mašina za rasipanje para“ Dušan Pavlović napisao je na osnovu iskustva stečenog tokom pet meseci rada u Ministarstvu privrede. To je insajderska priča iz kabineta ministra privrede Saše Radulovića 2013-2014. godine gde je autor bio zaposlen kao savetnik ministra.

Dušan Pavlović

Dušan Pavlović

Na Fakultetu političkih nauka u Beogradu predaje savremenu političku ekonomiju sa teorijom javnog izbora, u zvanju vanrednog profesora, a na Univerzitetu u Gracu kao profesor po pozivu predaje kurseve iz ekonomskog razvoja i ekonomske i političke tranzicije u jugoistočnoj Evropi.

Oblasti interesovanja: Teorija racionalnog izbora i politička ekonomija demokratskih ustanova.

Objavio više radova iz oblasti: "Konsolidacija demokratskih ustanova u Srbiji posle 2000. godine"(2007), "Spisi iz političke ekonomije" (2010), "Teorija igara. Osnovne igre i primena" (2015).

Knjigu „Mašina za rasipanje para“ napisao na osnovu iskustva stečenog tokom pet meseci u Ministarstvu privrede. To je insajderska priča iz kabineta ministra privrede Saše Radulovića 2013-2014. gde je bio savetnik ministra.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar