Београд Најава

ОТВОРЕНА ВРАТА Питајте одборнике Старог града

Одборници “Доста је било” Стари град позивају вас да дођете да разговарамо о свему што је од значаја за унапређење квалитета живота у нашој општини.

Сусрети са одборницима ће се одржавати уторком од 18 до 20 сати, у просторијама покрета, Бранкова улица број 21, почев од 2. августа 2016. Видимо се!

odbornici stari grad

Ознаке
ДЈБ Млади

ДЈБ Млади

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • hteo bih da vas pitam kako ce se resiti problem krovova koji prokisnjavaju i fasada koje padaju na glave gradjana i prolaznika, iako placamo redovno komunalije godinama i godinama unazad njima ne pada na pamet da poprave krovove i fasade a o liftovima da i ne pricam, srecom mogu da se penjem, ali starima i bolesnima je bas tesko. kada je komsija isao da prijavi da krov prokisnjava ponudili su mu zamenu postanskih sanducica kojekakvi segamegadens direktorcici i bitangice koje je kako on kaze vidjao na skupu u kaludjerici kada su dosli da vide vucica i kada je otvaran neki dom zdravlja i to uvradno vreme, mozes misliti pokazao mi video reportazu na televiziji n1i njih u prvom planu kako prvi dolaze. opstina stari grad ima program za vasu zgradu i to nam je jedina alternativa da sredimo krov i fasadu, ocigledno je kriminal na vlasti a mi smo ih kontaktiral i onii su obecali na jesen da ce pokrenuti to pitanje, nisu nam nudili postanske sanducice kao oni prvi, pa bih vas zamolio, ako ikako mozete da podrzite taj program za popravku krova i fasada, nije da kao clan djb nesto trazim ali zaista mnoge zgrade imaju takav problem.