Економија Најава Политика

Промоција књиге Душана Павловића “Машина за расипање пара”, 9. септембар, Књижара Делфи

Књига “Машина за расипање пара” је лична хроника настала након пет месеци рада у Министарству привреде, у тиму Саше Радуловића. Она је јединствено сведочанство о томе каква је права природа државе и какви се лични финансијски и политички интереси крију иза лажних обећања премијера.

Web

Сваки одговорни гласач требало би да прочита књигу која раскринкава механизме пљачке државе и расипање новца грађана због похлепе и неспособности оних који воде државу, њене институције, јавна и државна предузећа.

Позивамо вас да у петак 9. септембра, у 19.30 дођете у Делфи Café у Књижари Делфи, Краља Милана 48 (улаз из Ресавске), на промоцију књиге која је једва нашла храброг издавача, али је прво издање, без рекламе у високотиражним медијима, распродато за врло кратко време.

На промоцији говоре аутор професор Душан Павловић, рецензент Славиша Тасић, професор на Универзитету Мари у Северној Дакоти, САД, Иван Нинић, извршни директор Центра за владавину права и један од актера догађаја описаних у књизи, као и Саша Радуловић, председник покрета “Доста је било”.

Душан Павловић

Душан Павловић

На Фaкултету политичких нaукa у Беогрaду предаје сaвремену политичку економију сa теоријом јaвног изборa, у звању ванредног професора, а нa Универзитету у Грaцу као професор по позиву предaје курсеве из економског рaзвојa и економске и политичке трaнзиције у југоисточној Европи.

Облaсти интересовaњa: Теоријa рaционaлног изборa и политичкa економијa демокрaтских устaновa.

Објaвио више рaдовa из облaсти: "Консолидaцијa демокрaтских устaновa у Србији после 2000. године"(2007), "Списи из политичке економије" (2010), "Теоријa игaрa. Основне игре и применa" (2015).

Књигу „Мaшинa зa рaсипaње пaрa“ написао на основу искуства стеченог током пет месеци у Министaрству привреде. То је инсaјдерскa причa из кaбинетa министрa привреде Сaше Рaдуловићa 2013-2014. где је био сaветник министрa.

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар