Економија Најава Политика

Промоција књиге Душана Павловића “Машина за расипање пара”, 9. септембар, Књижара Делфи

Књига “Машина за расипање пара” је лична хроника настала након пет месеци рада у Министарству привреде, у тиму Саше Радуловића. Она је јединствено сведочанство о томе каква је права природа државе и какви се лични финансијски и политички интереси крију иза лажних обећања премијера.

Web

Сваки одговорни гласач требало би да прочита књигу која раскринкава механизме пљачке државе и расипање новца грађана због похлепе и неспособности оних који воде државу, њене институције, јавна и државна предузећа.

Позивамо вас да у петак 9. септембра, у 19.30 дођете у Делфи Café у Књижари Делфи, Краља Милана 48 (улаз из Ресавске), на промоцију књиге која је једва нашла храброг издавача, али је прво издање, без рекламе у високотиражним медијима, распродато за врло кратко време.

На промоцији говоре аутор професор Душан Павловић, рецензент Славиша Тасић, професор на Универзитету Мари у Северној Дакоти, САД, Иван Нинић, извршни директор Центра за владавину права и један од актера догађаја описаних у књизи, као и Саша Радуловић, председник покрета “Доста је било”.

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар