Ekonomija Najava Politika

Promocija knjige Dušana Pavlovića “Mašina za rasipanje para”, 9. septembar, Knjižara Delfi

Knjiga “Mašina za rasipanje para” je lična hronika nastala nakon pet meseci rada u Ministarstvu privrede, u timu Saše Radulovića. Ona je jedinstveno svedočanstvo o tome kakva je prava priroda države i kakvi se lični finansijski i politički interesi kriju iza lažnih obećanja premijera.

Web

Svaki odgovorni glasač trebalo bi da pročita knjigu koja raskrinkava mehanizme pljačke države i rasipanje novca građana zbog pohlepe i nesposobnosti onih koji vode državu, njene institucije, javna i državna preduzeća.

Pozivamo vas da u petak 9. septembra, u 19.30 dođete u Delfi Café u Knjižari Delfi, Kralja Milana 48 (ulaz iz Resavske), na promociju knjige koja je jedva našla hrabrog izdavača, ali je prvo izdanje, bez reklame u visokotiražnim medijima, rasprodato za vrlo kratko vreme.

Na promociji govore autor profesor Dušan Pavlović, recenzent Slaviša Tasić, profesor na Univerzitetu Mari u Severnoj Dakoti, SAD, Ivan Ninić, izvršni direktor Centra za vladavinu prava i jedan od aktera događaja opisanih u knjizi, kao i Saša Radulović, predsednik pokreta “Dosta je bilo”.

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Treba biti iskren i reći da pljačku novca poreskih obveznika nije izmislila sadašnja garnitura, ona ju je “samo” usavršila. Takvu praksu u ovoj zemlji primenjivale su verovatno sve Vlade od 1980-ih, ako ne i pre.
    Sve čestitke g. Pavloviću za hrabrost da se napiše ovakva knjiga.

  • Bio sam prošli put, kada je Klanško pravio cirkus sa kvazinovinarom iz Studija B.

    Bilo je i zanimljivih sagovornika i pitanja, tako da se nisam pokajao. Dolazim i sutra.

    • Poštovana Dragana, knjigu možete kupiti u kancelariji pokreta “Dosta je bilo” u Brankovoj 21, ili u Delfi knjižarama.