Akcija Vojvodina Saopštenje

Pokret radi na razvoju organizacije

Vojvođanski tim pokreta Dosta je bilo održao je  18.09. sastanak i obuku. Prisustvovali su okružni i opštinski koordinatori, pojedini odbornici i poslanici, članovi koji će biti zaduženi za pojedine oblasti posebno obrađivane obukom.

obuka-norcev

Smatramo da je naša prednost to što okupljamo ljude kojima je Dosta partijskog parazitskog sistema koji nam je pojeo državu i koji su mahom po prvi put u politici. U politiku su ušli iz samoodbrane od pritisaka stranaka koje gutaju sve više resursa prisvajajući javni sektor i upotrebljavajući za partijske svrhe sve čega se domognu. Ipak, naši po prvi put u politici aktivisti treba da savladaju ponešto toga kako bi se spremno nosili sa političkom borbom protiv “starih” stranaka. U tom cilju intenzivno radimo na podizanju kapaciteta članstva i izgradnji stalnih konsultantskih službi.

Zato raste naša pres služba i putem obuka sa uspehom savlađujemo sva pitanja vezana za funkcionisanje lokalnih samouprava, sa naročitim osvrtom na to kako upotrebiti institucije (sud, zaštitnika građana, poverenika za informacije od javnog značaja, ustavni sud) da zakonskim sredstvima savladamo bezakonje koje se širi javnim sektorom, lokalnim samoupravama, državnom upravom.

Naša je namera da im “stanemo na rep”.

 

Pokrajinski tim

pokreta “Dosta je bilo – Saša Radulović”

 

DJB Vojvodina

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar