Правосуђе Саопштењe

Саопштење адвоката Саше Радуловића

Из медија сам данас сазнао да је био заказан претрес по тужби бившег члана покрета Доста је било Бранка Кланшчека против Саше Радуловића и Марка Миловановића. Саши Радуловићу нико никад није доставио позив за претрес, али пошто смо сад из медија сазнали шта се догађа, сами ћемо проверити у суду кад је следећи претрес и обавезно ћемо доћи на њега.

pravosudje

У истом поступку ћу преузети заступање и Марка Миловановића који је аутор текста због кога је Кланшчек поднео тужбу. Како ме је Миловановић обавестио, он је примио позив, али је због здравствене ситуације у породици данас био спречен да се појави на суду. У покрету Доста је било нико не бежи од суда, ми поштујемо и суд и све институције државе за разлику од премијера који две године одбија да прими тужбу за клевету.

Текст због кога је Бранко Кланшчек поднео тужбу против Саше Радуловића и Марка Миловановића под насловом “Како смо прочистили врачарски одбор” не садржи никакве основе за тужбу јер се у њему само објашњава зашто су чланови покрета са Врачара искључили Бранка Кланшчека.

Покрет ће поднети кривичну пријаву против Кланшчека јер се лажно представља као заступник покрета Доста је било са Врачара. Разматрамо покретање тужби против медија који Кланшчеку омогућавају да доводи у заблуду грађане Републике Србије. У општини Врачар врло лако се може проверити да он није заступник Доста је било на Врачару.

Текст због кога је Кланшчек поднео тужбу можете прочитати овде.

Војин Биљић
адвокат

Ознаке

ДЈБ Млади

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар