Zapadna Srbija Saopštenje

Prekinuti trgovinu mandatima u Šapcu

Pokret „Dosta je bilo“ najoštrije osuđuje svaku vrstu političke trgovine i nedoslednosti, pa tako i najnovija zbivanja u našem gradu. Preletanje iz stranke u stranku, kupovina odborničkih mandata, stranačko zapošljavanje i nepotizam su upravo ono što izjeda i razara naše društvo i institucije. Svedoci smo toga u prethodnih četvrt veka.

sabac

Podele na ove i one, na naše i njihove, gde danas jesu a sutra nisu, gde može i koza sa vukom i vuk sa kozom, zapravo je cirkus u kome „Dosta je bilo“ ne želi da učestvuje, jer naša namera nije zabava za lakoverne i prevarene građane, već stvaranje uslova za bolji život.

Iz tog razloga, mi smo otišli korak dalje i zahtevali da svi naši poslanici i odbornici potpišu svečane izjave kojim se obavezuju na dosledno poštovanje principa pokreta. Među najvažnijim principima na koje su se odobrnici i poslanici obavezali su borba protiv partokratije i partijskog zapošljavanja, potpuna transparentnost obavljanja javnog posla i odbijanje trgovine mandatima.

Iz toga razloga se gnušamo nad svakim pokušajem narušavanja izborne volje građana i prekrajanja iste. Stoga, pozivamo građane da nam se pridruže u borbi protiv najvećeg zla savremene srpske demokratije – pretvaranja izbornih rezultata u ličnu materijalnu korist .

Dosta je bilo.

Gradski odbor pokreta
Dosta je bilo – Šabac

Oznake