Медији Саопштењe

Пинк припрема серијал против Саше Радуловића

Сазнајемо да Жељко Митровић и тв Пинк, главна премијерова телевизија преко које неистинама обмањује и ошамућује бираче у Србији, припремају серију емисија о Саши Радуловићу. Лажи које сваког дана у Скупштини изговарају лутке чије конце вуче премијер – главни луткар у Србији окосница су сценарија на основу кога се спрема серијал.

coraxx6

Од завршетка избора до данас Пинк је у свим својим информативним емисијама на два програма највише “пажње” посветио Саши Радуловићу и то је још један доказ са каквом пажњом прате раст нашег покрета и одраз немоћне нервозе главног луткара у Србији. Премијер нема довољно храбрости да прихвати позив на тв дуел са Сашом Радуловићем. Серијал “Саша” ваљда треба мало да му олакша страх.

Радујемо се серијалу “Саша Радуловић” на националној телевизији која је до избора успешно сакривала од својих гледалаца постојање покрета Доста је било, а сада покушава да утеши очајног премијера серијом емисија. Част је бити мета тв Пинк и непогрешив је знак да смо на добром путу. Премијеру желимо чист тв сигнал.

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Haha,samo napred! Sve vise ljudi iz mog okruzenja prica samo o Vama!!! Do pobede! A u skupstini nastavite kao do sada, kulturno ali ostro. Istina je vase oruzje kojeg se sns(maja&co) boje ko vestica od krsta!

  • umesto pisanja komentara mogli bismo se koncentrisati na sistematicno deljenje linkova DJB nasim poznanicimi i prijateljima, narocito video konferencije za stampu i desavanja iz parlamenta, ali i starije…tako cemo biti korisniji.

  • Znaci oni ne kontaju da i spominjanje nekog cak i u negativnom kontekstu moze da bude lose po njih? Ako samo nek nam daju na vremenu i znacaju, ne moze da skodi, a sasa nek pripremi pravni tim da pisu tuzbe za neistine u tom serijalu, win win

  • Podrska iz Krupnja i poziv da ovamo otvorite vasu kancelariju i da narod upoznate sa vasim idejama koje su veoma dobre! Ovamo su SNS glumci na vlasti i vreme je da se uloge otkriju. Samo tako nastavite, sve vecu podrsku imate!

  • Gledam veceras emisiju Upitnik na RTS-u, onaj Martinovic je definitivno bolestan covek. Trebalo bi izglasati zakon za poslanike prvo lekarsko uverenje od grupe psihijatara, jer to jedan ne moze da obradi, pa tek onda u klupe. Zao mi je sto nije pozvan Sasa Radulovic u emisiju, ali znao sam da nema sanse bilo ko iz opozicije da dodje tamo, a i onaj mucenik iz DS-a je sa razlogom pozvan. Samo napred i pametno

  • Pretpostavljam da je serijal spada u žanr komedije
    Osnovni elementi komedije su
    1. komični karakteri (likovi), – zaista Radulović a i svi mi zajedno okruženi smo krajnje komičnim likovima koji vode Srbiju u TRGEDIJU.
    2. komične situacije – I zaista svakodnevno gledamo komične situacije dok Premijer ubeđuje gladno roblje da “živi bolje no ikada”
    3. komični dijalog. E toga je skupština i Vučićeevi mediji prepuna. SNS filozofi ništa pametno i ne mogu da kažu.
    Komedija od života u Srbiji je prožeta i elementima ironičnog, poetskog, humorističkog, satiričnog, a posebno grotesknog, tragikomičnog, crnohumornog. Živimo grotesku, tragikomičnu jeftinu predstavu pisanu crnohumornim jezikom.

  • Vlada Srbije je u naše ime kroz program sufinansiranja medijskih projekata u poslednjih 12 meseci “uložila” 210,000,000 evra. Ne nije greška…210 miliona evra. Objavili su OEPS i Agencija za borbu protiv korupcije. Na konferenciji je bio prisutan i ministar kulture i informisanja i ništa nije demantovao…..CIFRA JE TAČNA.
    To je ulaganje države bez RTS-a, oglašavanja javnih preduzeća, Beograda na vodi i svega ostalog…..

    • Mala dopuna…..ukupno komercijalno oglašavanje ne prelazi 160 miliona (u to ulazi i Telekom, EPS, itd.)…..dakle….medijima su oglašivači poput Coca-Cola ili P&G gotovo nebitni….BITAN JE SAMO SNS JER U NAŠE IME DELI PARE!!!!!

  • A sta bi permijer mogao da kaze Radulovicu?Naravno da nesme sa njim u duel,on baljezgara kojekakve gluposti,dok je Sasa sa obe noge na zamlji i za sve sto kaze ima argumente!I jos govori tako ga svi razumeju,samo treba da slusaju! I po malo da razmisle o onom sta sus culi!

  • steta, mogao je da završi neki ozbiljan fakultet a ne prava jer ima intelektualni kapacitet. mi sa građevine smo zvali pravni “žuta škola” tako da nebi imao šanse protiv elektrotehnike po bilo kom osnovu jer saša bolje zna prava nego on elektrotehniku. toga je on svestan i utoliko pametan da neizađe na tv duel. ponavljam , sns ima samo 19,6% biračkog tela i to je veoma važno jer ko je glasao za njih on je i izašao. šta će mo sa onih 50% koji nisu izašli i koji će glasati protiv njih. terba samo izdržati i ostati dosledan svojim principima i stavovima ,ničija nije gorela do zore.