Vojvodina Saopštenje

Apatin: Milioni dinara zbog nerešenog problema pasa lutalica

Prošlo je tačno godinu dana od obećanja i lokalna vlast na čelu sa SNS još uvek nije rešila problem pasa lutalica (napuštenih pasa), već se i dalje isplaćuju odštete zbog ujeda pasa, a koje građane opštine Apatin koštaju nekoliko miliona dinara godišnje.

sns-saopstenje

Pokret Dosta je bilo ima program za humanu kontrolu populacije pasa na lokalnom nivou i spremni smo da ga implementiramo. Komisija koju je opštinska vlast oformirala očigledno je samo maska za njihov nerad. Nudimo naš program za registraciju pasa, sterilizaciju, izgradnju azila i organizovanje službe zoohigijene.

Shodno tome, danas smo predsedniku opštine Apatin poslali gore navedeni program, jer je u interesu svih građana naše opštine da se taj problem reši.
Naše rešenje podržalo je i nekoliko udruženja koja se bave zaštitom životinja.

Program možete pročitati na:

Humana kontrola populacije pasa na lokalnom nivou

Pokret Dosta je bilo

Odbor u Apatinu

Pas na kiši

Oznake
DJB Vojvodina

DJB Vojvodina

1
Ostavite komentar

avatar
2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Marina Mo Recent comment authors
najnoviji najstariji
Marina Mo
Gost
Marina Mo

Slati su brojni dopisi, ne samo na njega. Ovo je igra vecine lokalnih samouprava. Podrzana od strane promotera korupcije. Korupcija na angro. psi su zrtve lopova, kako u zemlji, tako i van nje. Molimo vas, pogledajte. https://koalicijazazivot.org/2016/12/04/beskrupulozno-profitiranje-na-psima-pod-velom-humanosti/

https://koalicijazazivot.org/category/korupcija-psi-corruption-dogs/

Tu je i cuvena lopovska Avenija MB i sve opstine koje sa njom saradjuju, https://koalicijazazivot.org/category/avenijamb/
Uprava veterine ne pokazuje interes za poboljsanjem, ni resenjem problema. Odgajivacnice su neregistrovane pri APR, stenad se prodaju mimo zakona, duga prica. A umesanih lopova milion.