Војводина Политика

Зрењанин: Одборница Светлана Вукобратовић о свом раду у 2016.години

Поштовани суграђани,
Протекла година ми је донела ново искуство активне политичке борбе за ставове и принципе које подржавам. Поносна сам на то што нисам остала пасивна, већ сам се здала у промоцију нове политичке културе која је разбудила успаване грађане – групу којој сам и ја припадала.
Крилатица да се обични људи морају упустити у политику и градити праве вредности ме је носила током читаве претходне године.

svetlana-vukobratovic

Питања која сам покренула
Након избора постала сам одборница покрета Доста је било у Скупштини Града Зрењанина где сам покренула питања повраћаја новца који је град убрао незаконитим увећањем износа накнаде за боравак деце у вртићима. Покренула сам и питање обнове запуштеног крила ЕТШ “Никола Тесла”, критиковала сам узимање комерцијалних кредита и беспотребно задуживање Града, за буџет прескупу, а ипак вашарску, манифестацију Дана пива…

Расправе којима сам дала свој став и став покрета Доста је било
Учествовала сам у расправама у вези са Туристичком организацијом Града Зрењанина, градском топланом, очигледним непотизмом у разним сферама… поставила низ врло интересантних одборничких питања… видела сам да могу да се борим за добробит свог града. Открила сам своје наклоности и нове таленте.
Ово су моја очекивања од наредне године
У нову годину улазим спремнија и много зрелија у жељи да допринесем промени. Желим да у наредној години помогнем стварању бољих услова у азилу за напуштене животиње, да се борим за социјалну правду, за инклузију у друштво људи који пате од психичких и менталних поремећаја… Уколико свако од нас Зрењанинаца пробуди жељу да нешто поправи у домену који њега занима, сматрам да бисмо могли да направимо чудо.
А, ово вам желим
Свима од срца желим много радости у новој години, али и снаге, воље да се искрено искажу и јасно и гласно поруче: “Доста је било”! Срећна нам Нова година и Божић! Уживајмо у празницима!

Светлана Вукобратовић
Одборница у Скупштини Града Зрењанина

ДЈБ Војводина

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Mladu i aktivnu Svetlanu zapazila sam na prikupljanju potpisa za ucesce na izborima Pokreta. Zrenjanin ima puno mladih, pametnih, mozda ne dovoljno aktivnih, ali sa pozitivnim stavovima o cestitoj buducnosti.Njihov angazman MOZE, ako oni odluce, da povuce grad zi ucmalosti.Na ulici ili nekom javnom mestu, u glavnom cujem bahato samohvalisanje mladih jurusnika vadajuce stranke.Oni su uvek bucni.Pristojnos iskljucuje i neartikulisanu buku i samopohvalu.Medjutim, postoji odgovor na izreku -pametniji popusta.a to je: AKO CE UVEK I SVUDA PAMETNIJI POPUSTATI,SVETOM CE VLADATI BUDALE.Podrska svima i z DJB, hvala na novogodisnim lepim zeljama.Neka NAM je sa srecom.