Најава Политика

Отворени разговор са Сашом Радуловићем, четвртак 20 ч

Настављамо са он лајн трибинама које су биле веома гледане од зиме 2015. године све до септембра 2016. године, када смо их прекинули због лоших техничких услова који су ометали нормалну дискусију. Он лајн трибине су начин да директно будемо у контакту са свима који нас прате, подржавају, који желе да са нама поделе своје идеје, да нас похвале или критикују. Једино правило које важи за он лајн трибине је – отворени разговор. Нема забрањених питања. Разговара се о свему што вас и нас занима, отворено и уз аргументе. Питања и одговори иду уживо, а предност имају питања са највише лајкова, тако да учесници одређују теме о којима се разговара.

otvoreni-razgovor-template-yt

Прву он лајн трибину после паузе, у четвртак у 20 сати, одржаћемо са Сашом Радуловићем, председником покрета “Доста је било”. Оквирна и уводна тема у којој очекујемо ваша питања и коментаре су искуства и резултати од кад је Доста је било ушао у Скупштину Србије све до последњег дана заседања које се завршило протестном песмом Пада влада.

Платформу на којој ће се једном недељно одвијати отворени разговори такође смо променили. Сад ћете моћи да нас пратите на YouTube каналу и на Facebook страни. Придружите нам се, питајте све што вас занима, коментаришите све што вам је важно.

Модератор трибина биће Милош Јанковић.

Саша Радуловић

Рођен 1965. године. Одрастао у Сарајеву где завршио основну и средњу школу и Електротехнички факултет 1989. године, смер аутоматика и електроника. Након дипломирања добио је посао у Сименсу у Немачкој где је радио на нуклеарним електранама. Каријеру је 1993. наставио у Канади и САД где је био је активни учесник бума Силицијумске долине. У Србију се вратио 2005. године.

Са Верицом Бараћ и Мирославом Миленовић борио се против корупције и радио на случајевима 24 пљачкашке приватизације. Био је финансијски експерт тужилаштва за стечај и берзу, држао тренинге за тужиоце и полицијске инспекторе за привредни криминал. Пет месеци био је министар привреде у Влади Србије и за то време спречио пљачку браћеВучић, Синише Малог, Млађана Динкића, који су наставили тамо где је Тадићева власт стала.

Уверио се да је Александар Вучић центар корупције, изашао из Владе и са сарадницима основао покрет “Доста је било” чији је циљ да победи и уведе систем, правну државу јаких институција и слободних медија, заустави партијско запошљавање, уведе транспарентност и чисте рачуне.

Саша Радуловић је доказано највећи борац против режима Александра Вучића и партократије која убија Србију. Ако Александар Вучић некога не сме да погледа у очи, онда је то Саша Радуловић. Спречио га је у пљачки тада, спречиће га у пљачки и сада.

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Moželi mi neko objasniti na koji se način postavljaju pitanja. Ako nisam na društvenim mrežama Facebook i dr.
  Moje pitanje bi bilo: Kako će te se dalje pozicionirati prema Rusiji i u tom smislu hoćeteli pojačati saradnju sa Dveri ?.
  Svaka čast za rad u skupštini Srbije. Prosječan glasač će teže shvatiti, jer voli da živi u iluziji i jednostavno je hipnotizovan od 90-etih.
  Dakle gdje postaviti pitanje molim odgovor?

  • Kad bude bio objavljen link za video, tu će se postavljati komentari. U slučaju da pratiš na Youtube kanalu, trebaće ti google nalog a u slučaju da pratiš na Facebook-u onda facebook nalog.

 • Могу ли се питања поставити унапред како бисмо и ми из дијаспоре учествовали, а термин од 20ч за праћење нам не одговара? Хвала

 • Postovani,
  kakvi je je Vase misljenje o namestenom tenderu za novogodisnju rasvetu, da li je to posteno prema gradjanima Beograda.
  Da li ima nade za bolji zivot gradjana Beograda i Srbije.
  Da li se slazete da je jedan od prioriteta ustrojiti postenu sistematizaciju radnih mesta u javnom sektoru i javnoj administraciji na svim nivoima.
  Kako vidite grad Beograd posle aprilskih izbora, da li je mesto gradonacelnika Beograda sasna za pokretanje i resavanje ovih problema.
  Da li se slazete sa neophodnim reorganizovanjem JKP Beogradske elektrane jer je suludo placati, za prosecan stan od 50 m2 skoro 1000 eura bez obzira na kvalitet usluge i konstantno rasipanje tolinske energije. Jednako pitanje se odnosi i na sva ostala gradska preduzeca grada Beograda….
  Da li se slazete da je stvarno DOSTA BILO KRADJE gradjana Beograda i da se mora vaspostaviti postena VLAST GRADA BEOGRADA.
  DO POBEDE,
  Mornar

 • Morate jednom ili više puta da narodu javno kažete ,da naprednjaci sa koalicijom imaju 25% biračkog tela tj, za njih je glasao svaki četvrti srpski birač, a za sns svaki peti birač,tj 19,6% biračkog tela.Narod to ne zna i misli da naprednjaci imaju pola birača. Reciklirani radikali imaju disciplinovano biračko telo i svi oni koji su hteli da glasaju za njih su izašli na izbore i glasali.Ostatak birača 75% su protiv sadašnje vlasti,to je logički zaključak.Zato Vučić želi da vidi koliko stvarno ima poslanika u skupštini i neće da stvara koalicije pre novih izbora.Ako tako bude onda nema više:SPO 3,NS 5,Karića 2,Mladenovića 1,Seljaka Rističevića,Rasima 10,Popovića 3,Vulina 3,PUPS 9.Zašto sam glasao za Vas? Pa, Vi ste jedini novi na političkoj sceni Srbije i jedini ste završili fakultet ,mislim pravi.Ako se ne izjasnite javno o ovome ,neću više da učestvujem ,glasam i komentarišem o DJB.Hvala.

 • Nisam slepi vernik, ali u Sašu verujem. I onda kada je bio na 2%, i onda kad je bio spreman da se kladi na ulazak u parlament, i onda kad je stigao na 6%. Priča i radi isto ono što je pričao i radio od samog starta. Nema razloga da ne verujem u njegovu procenu i danas. Čovek je rođeni optimista, neko iz koga izbija pozitivna energija. Mislim da je upravo to ono što današnjoj Srbiji nedostaje. Okružen je pristojnim ljudima, sa kojima želi da udari temelj modernoj državi u kojoj bi važili kodeksi i standardi. To prosto ne smemo da propustimo. Potpuno mi je jasno da postoje ljudi kojima takvo stanje stvari ne odgovara (duga priča), ali je na poštenijem delu Srbije da odluči hoće li nasšu državu ili ‘njegov’ prćiju.