Najava Politika

Otvoreni razgovor sa Sašom Radulovićem, četvrtak 20 č

Nastavljamo sa on lajn tribinama koje su bile veoma gledane od zime 2015. godine sve do septembra 2016. godine, kada smo ih prekinuli zbog loših tehničkih uslova koji su ometali normalnu diskusiju. On lajn tribine su način da direktno budemo u kontaktu sa svima koji nas prate, podržavaju, koji žele da sa nama podele svoje ideje, da nas pohvale ili kritikuju. Jedino pravilo koje važi za on lajn tribine je – otvoreni razgovor. Nema zabranjenih pitanja. Razgovara se o svemu što vas i nas zanima, otvoreno i uz argumente. Pitanja i odgovori idu uživo, a prednost imaju pitanja sa najviše lajkova, tako da učesnici određuju teme o kojima se razgovara.

otvoreni-razgovor-template-yt

Prvu on lajn tribinu posle pauze, u četvrtak u 20 sati, održaćemo sa Sašom Radulovićem, predsednikom pokreta “Dosta je bilo”. Okvirna i uvodna tema u kojoj očekujemo vaša pitanja i komentare su iskustva i rezultati od kad je Dosta je bilo ušao u Skupštinu Srbije sve do poslednjeg dana zasedanja koje se završilo protestnom pesmom Pada vlada.

Platformu na kojoj će se jednom nedeljno odvijati otvoreni razgovori takođe smo promenili. Sad ćete moći da nas pratite na YouTube kanalu i na Facebook strani. Pridružite nam se, pitajte sve što vas zanima, komentarišite sve što vam je važno.

Moderator tribina biće Miloš Janković.

Saša Radulović

Rođen 1965. godine. Odrastao u Sarajevu gde završio osnovnu i srednju školu i Elektrotehnički fakultet 1989. godine, smer automatika i elektronika. Nakon diplomiranja dobio je posao u Simensu u Nemačkoj gde je radio na nuklearnim elektranama. Karijeru je 1993. nastavio u Kanadi i SAD gde je bio je aktivni učesnik buma Silicijumske doline. U Srbiju se vratio 2005. godine.

Sa Vericom Barać i Miroslavom Milenović borio se protiv korupcije i radio na slučajevima 24 pljačkaške privatizacije. Bio je finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu, držao treninge za tužioce i policijske inspektore za privredni kriminal. Pet meseci bio je ministar privrede u Vladi Srbije i za to vreme sprečio pljačku braćeVučić, Siniše Malog, Mlađana Dinkića, koji su nastavili tamo gde je Tadićeva vlast stala.

Uverio se da je Aleksandar Vučić centar korupcije, izašao iz Vlade i sa saradnicima osnovao pokret “Dosta je bilo” čiji je cilj da pobedi i uvede sistem, pravnu državu jakih institucija i slobodnih medija, zaustavi partijsko zapošljavanje, uvede transparentnost i čiste račune.

Saša Radulović je dokazano najveći borac protiv režima Aleksandra Vučića i partokratije koja ubija Srbiju. Ako Aleksandar Vučić nekoga ne sme da pogleda u oči, onda je to Saša Radulović. Sprečio ga je u pljački tada, sprečiće ga u pljački i sada.

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Moželi mi neko objasniti na koji se način postavljaju pitanja. Ako nisam na društvenim mrežama Facebook i dr.
    Moje pitanje bi bilo: Kako će te se dalje pozicionirati prema Rusiji i u tom smislu hoćeteli pojačati saradnju sa Dveri ?.
    Svaka čast za rad u skupštini Srbije. Prosječan glasač će teže shvatiti, jer voli da živi u iluziji i jednostavno je hipnotizovan od 90-etih.
    Dakle gdje postaviti pitanje molim odgovor?

    • Kad bude bio objavljen link za video, tu će se postavljati komentari. U slučaju da pratiš na Youtube kanalu, trebaće ti google nalog a u slučaju da pratiš na Facebook-u onda facebook nalog.

  • Planiram da postavim par pitanja, ali necu biti u mogucnosti da pratim live prenos.
    Da li kasnije postoji mogucnost preslusavanja video snimka?

  • Mogu li se pitanja postaviti unapred kako bismo i mi iz dijaspore učestvovali, a termin od 20č za praćenje nam ne odgovara? Hvala

  • Postovani,
    kakvi je je Vase misljenje o namestenom tenderu za novogodisnju rasvetu, da li je to posteno prema gradjanima Beograda.
    Da li ima nade za bolji zivot gradjana Beograda i Srbije.
    Da li se slazete da je jedan od prioriteta ustrojiti postenu sistematizaciju radnih mesta u javnom sektoru i javnoj administraciji na svim nivoima.
    Kako vidite grad Beograd posle aprilskih izbora, da li je mesto gradonacelnika Beograda sasna za pokretanje i resavanje ovih problema.
    Da li se slazete sa neophodnim reorganizovanjem JKP Beogradske elektrane jer je suludo placati, za prosecan stan od 50 m2 skoro 1000 eura bez obzira na kvalitet usluge i konstantno rasipanje tolinske energije. Jednako pitanje se odnosi i na sva ostala gradska preduzeca grada Beograda….
    Da li se slazete da je stvarno DOSTA BILO KRADJE gradjana Beograda i da se mora vaspostaviti postena VLAST GRADA BEOGRADA.
    DO POBEDE,
    Mornar

  • Morate jednom ili više puta da narodu javno kažete ,da naprednjaci sa koalicijom imaju 25% biračkog tela tj, za njih je glasao svaki četvrti srpski birač, a za sns svaki peti birač,tj 19,6% biračkog tela.Narod to ne zna i misli da naprednjaci imaju pola birača. Reciklirani radikali imaju disciplinovano biračko telo i svi oni koji su hteli da glasaju za njih su izašli na izbore i glasali.Ostatak birača 75% su protiv sadašnje vlasti,to je logički zaključak.Zato Vučić želi da vidi koliko stvarno ima poslanika u skupštini i neće da stvara koalicije pre novih izbora.Ako tako bude onda nema više:SPO 3,NS 5,Karića 2,Mladenovića 1,Seljaka Rističevića,Rasima 10,Popovića 3,Vulina 3,PUPS 9.Zašto sam glasao za Vas? Pa, Vi ste jedini novi na političkoj sceni Srbije i jedini ste završili fakultet ,mislim pravi.Ako se ne izjasnite javno o ovome ,neću više da učestvujem ,glasam i komentarišem o DJB.Hvala.

  • Nisam slepi vernik, ali u Sašu verujem. I onda kada je bio na 2%, i onda kad je bio spreman da se kladi na ulazak u parlament, i onda kad je stigao na 6%. Priča i radi isto ono što je pričao i radio od samog starta. Nema razloga da ne verujem u njegovu procenu i danas. Čovek je rođeni optimista, neko iz koga izbija pozitivna energija. Mislim da je upravo to ono što današnjoj Srbiji nedostaje. Okružen je pristojnim ljudima, sa kojima želi da udari temelj modernoj državi u kojoj bi važili kodeksi i standardi. To prosto ne smemo da propustimo. Potpuno mi je jasno da postoje ljudi kojima takvo stanje stvari ne odgovara (duga priča), ali je na poštenijem delu Srbije da odluči hoće li nasšu državu ili ‘njegov’ prćiju.