Војводина Саопштењe

Врбас: Распишите локалне изборе

Општински одбор покрета Доста је било, због изузетно лоше економске ситуације у општини Врбас, а нарочито у јавним предузећима, захтева од владајуће коалиције предвођене Српском напредном странком да прекине ову агонију и да се часно повуче са позиција на којима њени функционери нису урадили ама БАШ НИШТА. Захтевамо да то ураде одмах, а најкасније до краја овог месеца, како би локални избори могли бити одржани истовремено са председничким.

Уколико напредњаци и њихови партнери у власти не поднесу оставке, и тиме онемогуће одржавање локалних избора истовремено са председничким, још једном ће доказати у пракси да не желе домаћински да располажу новцем врбашких пореских обвезника. Такође, уколико одлуче да се чврсто држе за своје фотеље и привилегије, док Врбас од некадашњег Олимпа у равници постаје долина глади и сиромаштва, још једном, по ко зна који пут, доказаће тоталну неодговорност за судбину општине и грађана.

Зато још једном захтевамо од владајуће коалиције предвођене СНС-ом, (заједно са : СПС, ПУПС, ЈС, СПО, Покретом социјалиста, Новом Србијом, СДПС, Русинском демократском странком, СВМ и Удружењем Крајишника) да прекине ову агонију које су и сами свесни, јер су у паничној потрази за кадровима из других партија не би ли некако са “новим људима” покушали да било шта ураде како би опстали на власти. Једино у чему је актуелна власт “успешна“ је чињеница да је од бивше власти предвођене ДС-ом у своје редове успела да “превуче” главне актере малверзација у ОУ Врбас, ЈП за превоз путника Врбас и других јавних предузећа.

Зато, још једном позивамо господу из владајуће коалиције : СНС, СПС, ПУПС, ЈС, СПО, НС, СДПС, ПС, Русинске демократске странке, СВМ и Удружења Крајишника да својим оставкама, омогуће расписивање локалних избора у Врбасу како би поштедели грађане Врбаса своје погубне политике и омогућили становницима Општине да уз новог председника Републике, изаберу и органе локалне самоуправе који ће најзад радити у интересу грађана и спречити крах привреде, јавних предузећа и установа у Врбасу.

Општински одбор покрета Доста је било, овим путем такође обавештава заинтересоване суграђане да од понедељка до четвртка у шалтер сали Општинске Управе у термину од 15 до 19h могу својим потписом подржати оснивање политичке странке Доста је било и прудружити нам се у политичкој борби за бољи и достојанственији Врбас и Србију, јер покрет Доста је било је једина политичка опција која се бори за увођење реда у јавни сектор, одговорност и мерљивост резултата рада јавних службеника и раскид са страначким запошљавањем путем којег се ангажовањем некомпетентних кадрова, само зато што су партијама подобни, разара друштво у којем живимо.

Општински одбор покрета Доста је било у Врбасу

ДЈБ Војводина

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар