Ауторски текст Београд

Лажни Фејсбук налог одбора у Раковици

На Фејсбуку се у суботу 11. фебруара, око 14ч појавио лажни налог  “dostajebilo.rakovica1”. За само пар сати, са њега је упућено преко 250 захтева за пријатељство, махом људима који су  позитивно оцењивали рад “Доста је било” и делили објаве “Доста је било – Раковица”, нашег званичног Фејсбук налога. Одмах смо пријавили лажни налог и он је обрисан са Фејсбука.

Није први пут да се лажним налозима на Фејсбуку покушава нанети штета покрету. Недавно је пријављена и обрисана лажна страница подршке покрета једном од председничких кандидата. Ово је први пут да је направљен лажни фејсбук налог једног од локалних одбора “Доста је било”.

Прављење лажног налога је неоригиналан покушај да се заустави раст подршке покрету “Доста је било” у Раковици. На претходним изборима смо били изненађење за све и постали најјача опозициона одборничка група са 6 освојених мандата. Од претходних избора смо подршку знатно увећали захваљујући активностима наше одборничке групе. Слање и избор великог броја позива за пријатељство са лажне странице у кратком временском периоду упућује на то да је акција била брижљиво припремљена, уз висок степен логистике.

Морамо рећи да нам ова “пажња” заправо, прија. То нам импонује и додатно нас мотивише за напоре и рад који нас очекују.

Oнима који су се у страху од ОО ДЈБ Раковица одлучили за још један у низу ниских удараца, поручујемо: ВАШ СТРАХ ЈЕ ОПРАВДАН, видимо се на следећим изборима.

Општински одбор Раковица

Ознаке

ДЈБ Млади

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар