Преносимо

Основани локални одбори у Неготину и Кладову

У Кладову је у недељу формиран Иницијативни одбор “Доста је било”, који ће до избора Општинског одбора водити Саша Павловић. Зоран Јовановић, предузетник из Неготина председник је Општинског одбора, а програмер Стефан Јовановић изабран је за неготинског координатора.

Покрет “Доста је било”, који прерастa у странку, добио је нови општински одбор у Неготину, који чине досадашњих пет чланова Иницијативног одбора и четворица нових. Конституисању општинског одбора присуствовали су и др Бранислав Михајловић, народни посланик “Доста је било” из Бора, као и Завиша Милосављевић, окружни координатор.

“Као приоритет у активностима Општинског одбора “Доста је било” у Неготину, по завршетку председничких избора, постављено је креирање локалног програма будуће странке са којим би се наступило на локалним изборима, који у општини Неготин треба да се одрже наредне године”, каже Зоран Јовановић, новоизабрани председник ОО ДЈБ.

У овом покрету у току су интензивне припреме за прву Скупштину, која се одржава 4. марта.

“Ми ћемо присуствовати Скупштини као чланови општинских и окружних одбора, а од 5. марта крећемо са прикупљањем потписа за председничке изборе. Очекујемо велики одзив грађана који препознају нашу политику и надамо се да ће се у наредном периоду опозициони кандидати договорити ко ће да изађе на црту са Вучићем, јер само тако можемо победити на изборима. Више кандидата дају веће шансе владајућој странци за победу, јер ће тако доћи до расплињавања гласова што ће омогућити победу садашњем премијеру. Циљ нам је победа, а она може да се оствари само ако буде један кандидат”, каже за ЕС портал Завиша Милосављевић, окружни координатор “Доста је било”.

Поред актуелних дешавања у политичком животу Србије, али и у самом покрету, на састанку у Неготину разговарало се и о активностима које им предстоје.

“Основни задатак који смо поставили пред одбор и чланове је прављење мреже контролора јер на следећим изборима треба да покријемо све изборне јединице у граду и селима, да нам се не деси, као прошли пут, да на појединим местима немамо своје контролоре. Циљ нам је да спречимо изборну крађу која се дешавала и да грађанима пружимо могућност да буду сигурни да ће њихов глас отићи на право место”, истакао је Милосављевић.

Извор: eastside.rs

ДЈБ Млади

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар