Kampanja Politika Saopštenje Šumadija

Radulović u Paraćinu: Vučić laže da nema novca za pristojan život građana

Ukoliko građani Srbije izaberu Sašu Radulovića za predsednika, ubrzo će pasti vlada patološkog lažova Aleksandra Vučića i biće vanredni parlamentarni izbori na kojima će Dosta je bilo pobediti.

„Ukinućemo partijsko zapošljavanje i vratiti otete penzije penzionerima i plate zdravstvenim i prosvetnim radnicima, vojsci i policiji“, najavio je u Paraćinu predsednički kandidat DJB, nakon što je posetio Jagodinu i Ćupriju.

Radulović je naglasio da nije tačno da u Srbiji nema novca za pristojan život građana. Istina je da se novac rasipa na premijerovu stranku, partijsko zapošljavanje i korupciju.

Srbija je jedna bogata zemlja pametnih i vrednih ljudi. Građani su siromašni jer nam je državu pojela korupcija čiji je centar u samom vrhu vlasti, kako je to govorila heroina borbne protiv korupcije pokojna Verica Barać.

Zato Srbiju na ovim izborima treba osloboditi od korumpirane vlasti SNS i promeniti naopak sistem tako da pristojni krenu ka vrhu, uzbrdo, a da lupeži idu nizbrdo. Kad Saša Radulović pobedi na izborima i Dosta je bilo osvoji vlast, taj sistem ćemo promeniti.

Za pobedu na izborima ključna je izlaznost birača. Na predsedničkim izborima nema rasipanja glasova i cenzusa, kao na parlamentarnim. Suština je: što više ljudi izađe, to su veće šanse da imamo drugi krug. A u drugom krugu Aleksandar Vučić je gotov.

Izađi i glasaj! Ti biraš! TVOJA zemlja ili NJEGOVA država! Dosta je bilo!

Dosta je bilo

Dosta je bilo

1
Ostavite komentar

avatar
2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Otpisan Recent comment authors
najnoviji najstariji
Otpisan
Gost
Otpisan

Ovaj video ima samo 320 pregleda u ovom trenutku, a nije postavljen jutros:
https://www.youtube.com/watch?v=pvRnAqMKyNs
Postavite ga negde gde ce biti vidljiviji, promovisite ga. Ovo je slika i prilika, ovakvi jedu drzavu kao skakavci, pojeli bi i Svajcarsku za godinu dana!