Politika Poljoprivreda Saopštenje Šumadija

Radulović u Raškoj: Napravićemo zadrugu u svakoj opštini

Predsednički kandidat DJB je obišao Rašku gde je najviše govorio o tome kako ćemo u Srbiju vratiti zadrugarstvo i napraviti zadrugu u svakoj opštini, a u Novom Pazaru je rekao da „nesposobna partokratija u regionu diže tenzije kako bi sakrila da nema rešenja za stvarne, životne probleme građana“.

Saša Radulović pozvao je sve građane da izađu na birališta i da glasaju, da ne veruju u priče kako su svi političari isti.

„Nismo svi isti. Ja nisam isti. Ja stojim iza svake reči koju izgovorim i sve ono što kažem ja ću i uraditi“, rekao je Radulović.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • drugi video nesto ne radi. Inace, vraca mi se vera, intersanti su mi prilozi iz gradova. Spontanost je najbitnija stvar, produkcija je tu da slika i ton budu u redu, ali ne preko toga.

    Spotovi iz gradova, bolji su od bilo kojeg reziranogg izbornog spota. Katkad smo bili dosadni u nastupu, i dosta smo zbunjivali ljude, sad je pozicija kristalno jasna, i mislim ispravna. Kao sto rekoh, vraca mi se vera u DJB

    • Drago mi je da vam se vraća vera u pokret a slažem se sa vama oko spontanosti i važnosti ove ture po Srbiji. Deluje baš dobro i pozitivno. Nadamo se svi da ćemo i to osetiti na izborima i da će Srbija konačno prodisati.

  • Narod je digao glavu i izaci ce na izbore . Mnogo znaci i ova tura po Srbiji , treba upoznati i videti narod. Narod je dobar . Sledece sto treba uraditi je zastititi svaki glas , ne dozvoliti kradju glasova .

  • Na koji kontakt mogu da Vam se obratim? Zeleo bih, ako dozvoljavate, da iznesem odredjene sugestije. Sa razlogom – ne javno. Iza videa u ovom clanku krije se dosta neiskoriscenih tema.

  • Pokusao sam sa kontaktom preko datog linka. Nesto ne ide, vereovatno postoji limit u broju karaktera poruke. Poslao sam direktno sa svog mejla ali kako da znam da ste primili, nisam dobio potvrdu? Zbilja mislim da ima dodatnog prostora za veci procenat glasaca, steta je ne iskoristiti. Kako da budem siguran da je mejl stigao da odrediste?
    Hvala.