Медији Политика Преносимо

ННШ: Вучић убедљиво највише времена на Пинку и јавним сервисима

Председнички кандидат Александар Вучић, према резултатима мониторинга Новосадске новинарске школе, добио је за своју предизборну промоцију највише секунди на оба јавна сервиса Србије, док је на Телевизији Пинк говорио више од 11.000 секунди.

Подаци о дужини изјава председничких кандидата у Дневнику 2 Радио-телевизије Србије (РТС), сакупљени од 9. до 20. марта, показали су да је Вучић у тој емисији говорио 1.438 секунди, док је следећи рангирани Саша Радуловић са 198 секунди.

Подаци из истог периода, који се односе на Дневник Радио-телевизије Војводине, Вучића такодје стављају у водећу позицију са укупно 647 секунди, на тој телевизији други је Војислав Шешељ са 161 секундом за своје представљање, док је трећи Саша Јанковић са 125 секунди предизборног програма.

Ситуација се драматично мења код мониторинга програма телевизије Пинк, где је Вучић говорио 11.747 секунди, док су од осталих кандидата у програму мање од 100 секунди добили још и Шешељ, Јанковић и Мирослав Паровић.

Телевизија Н1 показала је најизбалансиранији програм, али и у овом програму Вучић има водећу позицију са 851 секундом, док је одмах иза њега Јанковић са 442 секунди у дужини изјава.

„Да су телевизијске секунде исто што и гласови на изборима, РТВ би у други круг послала Вучића и Шешеља, РТС Вучића и Радуловића, а телевизија Н1 Вучића и Јанковића, а на телевизији Пинк не би било другог круга, Вучић би имао 99,17 одсто гласова“

објаснили су у Новосадској новинарској школи.

Извор: Цензоловка

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Prilikom prvog obracanja na RTS , obavezno pozvati glasace SNS i SPS da glasaju za opoziciju , a ne za AV !!! Reci ljudima da je zemlja u rasulu , direktno im se obratiti i pozvati ih da glasaju protiv AV !! Obavezno , i oni su gradjani Srbije , i njih unistava . Ok? Pozdrav.

  • evo idu ljudi po kucama i pitaju vas,hocete li izaci na izbore.nisu se predstavljalji da su clanovi neke partije,verovatno proveravaju kolika ce biti izlaznost.

  • Pored ostalog, zivim za dan da olosi i bitangice sa kupljenim diplomama, plagiranim doktoratima, zatim polupismeni i nepismeni partijski funkcioneri u javnim ustanovama, preduzecima, ministarstvima, lokalnim samoupravama, na izmisljenim radnim mestima, dobiju otkaze i da im se ukinu izmisljena mesta, ali se pitam kako biste to izveli u praksi? Mnogi su zaposleni na neodredjeno, otpustiti takve je veliki problem, a ima ih svuda po dubini. Kako?
    Inace, gotov je! Tako mirise u vazduhu!
    Ljudi, agitujte, pricajte, ovo je prilika kakva nam se nece skoro pruziti, jer na parlamentarnim izborima mogucnosti za predizborne, postizborne koalicije, kao i mahinacije i kradju izbora su mnogo veci. Sada je cas, da olosa sa njegovim bitangama i kriminalcima posaljemo u istoriju, da Srbija prodise, da za dobre i postene ljude, za vredne i radne sve postane nizbrdo, a za olose i bitange svih vrsta uzbrdo!
    Mars olosi, mars dzukele! Nema mira sa olosima. Do pobede!