Mediji Politika Prenosimo

NNŠ: Vučić ubedljivo najviše vremena na Pinku i javnim servisima

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić, prema rezultatima monitoringa Novosadske novinarske škole, dobio je za svoju predizbornu promociju najviše sekundi na oba javna servisa Srbije, dok je na Televiziji Pink govorio više od 11.000 sekundi.

Podaci o dužini izjava predsedničkih kandidata u Dnevniku 2 Radio-televizije Srbije (RTS), sakupljeni od 9. do 20. marta, pokazali su da je Vučić u toj emisiji govorio 1.438 sekundi, dok je sledeći rangirani Saša Radulović sa 198 sekundi.

Podaci iz istog perioda, koji se odnose na Dnevnik Radio-televizije Vojvodine, Vučića takodje stavljaju u vodeću poziciju sa ukupno 647 sekundi, na toj televiziji drugi je Vojislav Šešelj sa 161 sekundom za svoje predstavljanje, dok je treći Saša Janković sa 125 sekundi predizbornog programa.

Situacija se dramatično menja kod monitoringa programa televizije Pink, gde je Vučić govorio 11.747 sekundi, dok su od ostalih kandidata u programu manje od 100 sekundi dobili još i Šešelj, Janković i Miroslav Parović.

Televizija N1 pokazala je najizbalansiraniji program, ali i u ovom programu Vučić ima vodeću poziciju sa 851 sekundom, dok je odmah iza njega Janković sa 442 sekundi u dužini izjava.

„Da su televizijske sekunde isto što i glasovi na izborima, RTV bi u drugi krug poslala Vučića i Šešelja, RTS Vučića i Radulovića, a televizija N1 Vučića i Jankovića, a na televiziji Pink ne bi bilo drugog kruga, Vučić bi imao 99,17 odsto glasova“

objasnili su u Novosadskoj novinarskoj školi.

Izvor: Cenzolovka

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Prilikom prvog obracanja na RTS , obavezno pozvati glasace SNS i SPS da glasaju za opoziciju , a ne za AV !!! Reci ljudima da je zemlja u rasulu , direktno im se obratiti i pozvati ih da glasaju protiv AV !! Obavezno , i oni su gradjani Srbije , i njih unistava . Ok? Pozdrav.

    • Tacno,sve gradjane pa i njih,svi,svi,svi!A sada da polepimo te plakate,odmah!

  • evo idu ljudi po kucama i pitaju vas,hocete li izaci na izbore.nisu se predstavljalji da su clanovi neke partije,verovatno proveravaju kolika ce biti izlaznost.

  • Pored ostalog, zivim za dan da olosi i bitangice sa kupljenim diplomama, plagiranim doktoratima, zatim polupismeni i nepismeni partijski funkcioneri u javnim ustanovama, preduzecima, ministarstvima, lokalnim samoupravama, na izmisljenim radnim mestima, dobiju otkaze i da im se ukinu izmisljena mesta, ali se pitam kako biste to izveli u praksi? Mnogi su zaposleni na neodredjeno, otpustiti takve je veliki problem, a ima ih svuda po dubini. Kako?
    Inace, gotov je! Tako mirise u vazduhu!
    Ljudi, agitujte, pricajte, ovo je prilika kakva nam se nece skoro pruziti, jer na parlamentarnim izborima mogucnosti za predizborne, postizborne koalicije, kao i mahinacije i kradju izbora su mnogo veci. Sada je cas, da olosa sa njegovim bitangama i kriminalcima posaljemo u istoriju, da Srbija prodise, da za dobre i postene ljude, za vredne i radne sve postane nizbrdo, a za olose i bitange svih vrsta uzbrdo!
    Mars olosi, mars dzukele! Nema mira sa olosima. Do pobede!