Kampanja

Porodica Apstinenović – crtana serija koja će vas nasmejati

U okviru kampanje „Nestao glasač“, naš tim za marketing i komunikacije pokrenuo je crtanu seriju koja ima za cilj da animira mlade apstinente i motiviše ih da izađu na izbore.

Ova serija kroz simpatične karaktere porodice koju smo simbolično nazvali porodica Apstinenović, bavi se temom nezainteresovanosti za političku situaciju među građanima svih starosnih doba. Tako smo došli do priče o porodici u kojoj nijedan od članova ne glasa već godinama, osim bake Apstinenović koja jedina od uvek redovno glasa.

Na ovaj način skrećemo pažnju na paradoksalnu situaciju u našoj zemlji u kojoj znatno starije glasačko telo svojim redovnim izlaskom na izbore zapravo utiče na sudbinu mladih ljudi koji zbog nezainteresovanosti odluke o svojoj budućnosti nesvesno prepuštaju najstarijim građanima koji su najvećim delom proživeli svoje živote.

Na našem YouTube kanalu i Facebook stranici pogledajte epizode crtanog serijala „Porodica Apstinenović“ čiji članovi u različitim životnim situacijama na tragikomičan način postaju svesni posledica neizlaska na izbore.

Epizoda 1

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar