Војводина Најава

Круг за други круг данас у Сремском и Јужнобанатском округу

Кампања „Круг за други круг“ се 11. дана наставља и прелази у Војводину. Прва станица је Стара Пазова (9.45), а потом Инђија (10.45), Рума (11.45), Ириг (12.30), Сремска Митровица (13.30), Вршац (16.45) и Панчево (19ч).

У Вршцу ће од 17ч бити одржана и трибина на којој ће у председничког кандидата Сашу Радуловића говорити и народни посланици из Доста је било.

Доста је било

Доста је било

9
Оставите коментар

avatar
2500
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
IvanaGagiAnadrug LukaVilogorski Recent comment authors
најновији најстарији
jedan Zika
Гост
jedan Zika

Pozdrav svima.
– Nastavite sa video zapisima i sa obilazaka po Vojvodini.
– Udruzenja penzionera imaju protest a kazu da su i predsednickim kandidatima poslali pitanje o oduzimanju penzija.
Kako je nas DJB davno aktivno pokrenuo neka od raznih inicijativa, mozda bi to trebalo sistematizovati po datumima i predstaviti i ovim udruzenjima.
Takodje naglasiti da skoro svaki govor Sase Radulovica objasnjava anomaliju o niskoj „ustedjenoj“ sumi od penzionera u odnosu na besmisleno visoke sume subvencija.
– Iz vecine snimaka obilazaka po Srbiji primetio sam veci broj starijih koji prilaze, komentarisu, uzimaju novine…upoznati sa stavovima DJB. Verovatno i bolje od mnogih od nas koji cesto i dugo „visimo“ po internetu.
Pozdrav svima iz sve snage od jednog Zike

Otpisan
Гост
Otpisan

Jeste li razmisljali da nakon eventualne pobede Jankovica i DS pokret DJB moze samo da se ugasi, a sa njim i svaka iskra promena. DS zna da ce u slucaju pobede Radulovica oni da se ugase i zato sve cine sa Jankovicem da do toga ne dodje, spremni su cak i na novih 5 godina Vuciceve vlasti, njima svejedno, njima je i ovako dobro! Beograd nije toliko ugrozen, ali preostala Srbija ce se isprazniti, svi mladi ce otici!

Danilo Novakovic
Гост
Danilo Novakovic

Ne znamo za druge, mi nastavljamo svojim putem bez obzira za rezultate izbora. Imamo program, imamo ljude, imamo volju i želju i nema razloga da odustajemo. Glavni cilj nam je promena vlasti i formiranje vlade sa novim i sposobnim ljudima.

Halonen
Гост
Halonen

Pokret se neće ugasiti. Veliki broj ljudi veruje u promene koje DJB može da sprovede. U lokalnim odborima principijelno nisu stupali u koalicije radi vlasti, i to je ono što se nama simpatizerima sviđa. Što bi se slikovito reklo, šuknu ga SNS-u na svakom koraku he he

Ana
Гост
Ana

Oprostite, a zašto DJB da se ugasi ako pobedi Janković? Kakve to veze ima? Znate li kolika se energija stvara kad se ima prava stvar. Ili vi ne mislite da je ovo prava stvar? DJB je jedini pokret/stranka koja je pomerila političke standarde u Srbiji? Da li mislite da ćemo odustati mi koji to znamo? Nikada.

Gagi
Гост
Gagi

Poštovani g-dine Otpisani,
kao što Vam je već od strane DJB odgovoreno postoji program koji kaže da su marta iduće, 2018. godine redovni izbori za Skupštinu Grada Beograda. I ako se SNS i AV ne pobede na predstojećim izborima za predsednika Republike, to ne znači da se ne mogu pobediti na izborima za Skupštinu Grada Beograda. A da bi se DJB pripremio za izbore za Skupštinu Grada Beograda, moraće prvo dobro da analizira rezultate izbora koji su bili održani 2014. godine. Dakle, ako je verovati zvaničnim podacima RIK-a o parlamentarnim izborima 2014. godine, DJB je na teritoriji Grada Beograda dobio 3,84%, odnosno 31.295 glasova, dok je na istovremeno održanim izborima za Skupštinu Grada Beograda dobio 2,04%, odnosno cca 16.500 glasova birača. Zašto je DJB na izborima za Skupštinu Grada Beograda dobio skoro dvostruko manje glasova birača nego na istovremeno održanim parlamentarnim izborima je pitanje za nadležne u DJB. I ako nadležni u DJB nađu odgovor na to pitanje, DJB će posle izbora marta 2018. godine imati svoje odbornike u Skupštini Grada Beograda.

Vilogorski
Гост
Vilogorski

Imali ko od odgovornih da nešto preduzme povodom ovakvog našeg rejtinga?
Ostavite se slepe botovske samopodrške koja nas vuče u propast. Prihvatimo realnost.
Ako neko ima snage, neka predloži povlačenje kandidature i časnog napuštanja kampanje, da se ne brukamo i ne unuštavamo pokret.
Evo relevantnog Izveštaj svih istraživačkoh agencija.
http://www.danas.rs/izbori.1180.html?news_id=342081&title=Izbori%3a+Sve+dosada%C5%A1nje+procene+agencija
Vilogorsku apeluje, jer je minut do dvanest i preti rasipanje DJB.

drug Luka
Гост
drug Luka

Gledam na TV-u emisiju zabavnog karaktera SAT koja i nije namenjena sirokim radnickim masama ali se i te kako njih tice.
I tako, secka se Alvirovic po sajmu automobila,ide od standa do standa i prestavlja nam nove modele automobila koje ce ove godine moci da kupi radnicka klasa Evropske nam unije, a da i mi budemo u toku jer nas to zadovoljsto ceka 2027 godine kao povoljan polovnjak. Alvirovic nam sa sajma porucuje kako je i Srpska privreda ucestvovala u stvaranju tako lepih automobila. U vecini tih modela ugradjena su Srpska gumena creva za hladjenje motora,brisaci za vetrovranskob staklo i auto
sedista. Srpski radnici su ponosni na svoj trud u kome uzivaju neki drugi.Za sada je Srpski radnik zadovoljan,od svog mesecnog licnog dohodka moze da kupi 7 kom.creva za hladjenje motora I dva kompleta brisaca. U narednom petogodisnjem planu mu je da prebace normu i zarade za jedno sediste.
Kako ih nije sramota.

* Zasto netreba dati svoj glas socijalkomunistima i prelivodi Aeksndru Vucicu.
* Zato sto su se partijski paraziti zajedno sa savremenim Dundjerskima,Anastaijevicima,Vajfertovima i Ribnikarima zakacili za drzavni budzet a to su NARODNE PARE i samo trose arce tose arce , uvaljuju nam dogmu i smatraju nas stokom.

Ivana
Гост
Ivana

Odgovor građaninu iz Vojvodine o zakonu o radu sam prvi put čula … pitanje je zašto se taj odgovor nije ranije nigde čuo – a znam mnoge ,,mlade levičare “ koji su primedbovali na tu temu.