Политика Саопштењe Финансије

Радуловић ће вратити отете пензије

Саша Радуловић, председнички кандидат Доста је било,  вратиће неуставно отете пензије и плате просветним радницима, запосленима у војсци, полицији, здравству.

Против неуставно отетих пензија Саша Радуловић и покрет Доста је било боре се од првог дана њиховог отимања. Покренули смо акцију “Не дамо пензије паразитима” у којој смо поднели иницијативу Уставном суду да се овај неуставни акт прогласи ништавним.

У исто време, на нашем сајту објавили смо упутство пензионерима како могу да остваре своја права, а понуђена им је и  бесплатна правна помоћ.

У шетњи Старом Пазовом, председнички кандидат Саша Радуловић сусрео се са пролазником који је, захваљујући иницијативи ДЈБ из 2014. године, коначно успео да оствари своја права и добије решење од РФ ПИО.

Осиромашеним пензионерима, који и са тако ниским примањима често помажу и издржавају децу и унуке, противуставно се  годишње отима 180 милиона евра. У исто време, на партијску машинерију власти, на одржање тог паразита који једе државу, троше милијарду евра годишње.

Са Сашом Радуловићем на челу државе пензионери могу да рачунају на то да ће им бити враћено све што им је отето, а вратиће се и  плате просветним радницима, војсци, полицији, лекарима.

Саша Радуловић држи реч. Он ће не само вратити отете пензије и плате већ и спровести у дело програм Доста је било за пензионере. Програм предвиђа  да сваки грађанин кад напуни 65 година има гарантовану основну пензију без обзира на године радног стажа.

Србији је потребан систем, а не вођа. Прилика за промену система је већ на овим изборима. Зато, изађи и гласај! Ти бираш: ТВОЈА земља или ЊЕГОВА корумпирана партијска држава. Доста је било!

Доста је било

Доста је било

5
Оставите коментар

avatar
2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
igorValterДоста је билоbogdanjedan Zika Recent comment authors
најновији најстарији
jedan Zika
Гост
jedan Zika

Pozdrav svima.
Vredili li potpuniju dokumentaciju,
– Datum pokretanja peticije inicijativu Ustavnom Sudu, uputstvo penzionerima
i neke od rezultata tih aktivnosti.
– Objasniti nacin vracanja penzija (ukidanjem subvencija – otpustanjem partokratije)
– Navesti i potkrepiti statistikom da je nas Sasa imao desetine emisija na lokalnim medijima i ponekom pisanom gde je uvek naglasio besmislenost otimanja plata i penzija i objasnio kako bi to resio.
I svu tu dokumentaciju odneli Sindikatima Penzuinera i vojnih Penzionera,.(sindikatima skolstva, Vojske, policije, zdravstva, koji vec sindikati postoje a tice ih se).
Kao i obicno iz sve snage podrska od jednog Zike

bogdan
Гост
bogdan

Postovani,
Ovo sa penzijama i slicnim predizbornim obecanjima deluje jeftino. Drzite se vaseg glavnog i za Srviju kljucnog pitanja – PARTOKRATIJA. Jedino SR udara pravo u glavu zmiju koja prozdire ovu zenlju skoro 30godina. Ostali se bave demagogijom i idu na naivnost biraca. Jedini ste vi konkretni i neka je sa srecom!

Danilo Novakovic
Гост
Danilo Novakovic

Jeftino bi bilo kad bi se sad pred izbore setili toga. DJB se od prvog dana zalaže za vraćanje penzija i do sada smo napravili više akcija na tu temu. Novac koji je otet penzionerima je dosta mali u odnosu na to koliko se baca na beskorisne subvencije i neuspešna javna preduzeća tako da kad se sve to ukine za penzije ima više nego dovoljno.

Valter
Гост
Valter

Ne znam zbog cega su izostavljeni Presevo,Bujanovac,Medvedja,i jos par mesta na jugu,Bojnik,Lebane,mozda sam u krivu?Albanci kao i Muslimani Sandzaka,sigurno nece da glasaju za Vucica.Najblizi su im SR i SJ,zato trk dole po glasove,ima vremena.Do pobede!