Политика Саопштењe Финансије

Радуловић ће вратити отете пензије

Саша Радуловић, председнички кандидат Доста је било,  вратиће неуставно отете пензије и плате просветним радницима, запосленима у војсци, полицији, здравству.

Против неуставно отетих пензија Саша Радуловић и покрет Доста је било боре се од првог дана њиховог отимања. Покренули смо акцију “Не дамо пензије паразитима” у којој смо поднели иницијативу Уставном суду да се овај неуставни акт прогласи ништавним.

У исто време, на нашем сајту објавили смо упутство пензионерима како могу да остваре своја права, а понуђена им је и  бесплатна правна помоћ.

У шетњи Старом Пазовом, председнички кандидат Саша Радуловић сусрео се са пролазником који је, захваљујући иницијативи ДЈБ из 2014. године, коначно успео да оствари своја права и добије решење од РФ ПИО.

Осиромашеним пензионерима, који и са тако ниским примањима често помажу и издржавају децу и унуке, противуставно се  годишње отима 180 милиона евра. У исто време, на партијску машинерију власти, на одржање тог паразита који једе државу, троше милијарду евра годишње.

Са Сашом Радуловићем на челу државе пензионери могу да рачунају на то да ће им бити враћено све што им је отето, а вратиће се и  плате просветним радницима, војсци, полицији, лекарима.

Саша Радуловић држи реч. Он ће не само вратити отете пензије и плате већ и спровести у дело програм Доста је било за пензионере. Програм предвиђа  да сваки грађанин кад напуни 65 година има гарантовану основну пензију без обзира на године радног стажа.

Србији је потребан систем, а не вођа. Прилика за промену система је већ на овим изборима. Зато, изађи и гласај! Ти бираш: ТВОЈА земља или ЊЕГОВА корумпирана партијска држава. Доста је било!

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар