VIDEO Гостовање Политика

Радуловић за Балкан инфо: Вучића чека пораз, нећемо му дозволити да покраде изборе

Председнички кандидат и лидер покрета “Доста је било” Саша Радуловић је јуче био гост емисије Балкан инфо. Погледајте целу емисију.

 

ДЈБ Млади

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Vučićeva banda sprema se da masovno pokrade izbore. RIK je objavio da će svaki listić na kome može da se utvrdi nedvosmislena volja birača biti važeći! Listić može biti išaran, kandidati, precrtavani, dopisivani ali je po RIK-u bitno da bar jedan kanidat bude zaokružen ili podvučen. Time će navodno biti jasno kakva je volja birača. Nedvosmislena je namera da se ovom odlukom masovno precrtava kandidat koga glasa birač i da se zaokruži AV. To će kontolori SNS-a činiti gde god je moguće i koliko god je moguće. Pojaviće se u RIK-u veliki broj glasačkih listića na kojima je neko od kandidsta precrtan a Vučić zaokružen. RIK će te listiće smatrati glasovima za Vučića. Na ovaj način biće prekrojena volja hiljade i hiljade birača.
  Odlukom RIK-a da se glasovi sa izbornih mesta na Kosovu i Metohiji broje, ne na izbornim mestima već u nekom drugom gradu u Srbiji daje mogućnost za zamenu listića u transportu i prekrajanje izborne volje građana Kosova i Metohije. Ovakvim postupkom AV će pokrasti skoro sve glasove sa Kosova i Metohije.
  AV će pokrasti i glasove diaspore jer se glasa u našim ambasadama. Glasanje sprovode službenici ambasada a to je Dačićev kadar. Sve glasove u ambsasdama pokrašće u korist Vučića.
  Pojavu bugarskog voza nije moguće sprečiti. Zbog toga se štampa preko 6 miliona listića. Ne zaboravite da je u kovnici novca zapošljen ANDREJ VUČIĆ! koji će uzeti i podeliti pre izboza ogroman broj listića sa zokruženim Vučićem.
  Vučić može pokrasti 300.000 do 400.000 glasova što mu može obezbediti pobedu u prvom krugu.
  Zapanjen sam odsustvom reakcije ostalih kandidata. Niko ne podiže glas protiv evidentne pripreme VELIKE IZBORNE KRAĐE!!! Kada Vučić pokrade izbore biće kasno za bilo kakvu ispravku. SVI kandidati treba da se ujedina i da daju zajednički proglas povodom evidentne pripreme Vučića da izbore pokrade. Nemojte sada da ćutite a da kukate posle izbora. Biće kasno!

 • Mića, čoveka uhvati muka od Vaše analize, koja na žalost jeste vrlo realna. Ipak, bar u ovom delu gde mogu prepravljati na samim izbornim mestima, nadam se da neće uspeti, da imamo dovoljan broj pravih opozicionara svuda, te da je moguće obezbediti jasan trag original zapisnika, da ih neće naknadno moći tamo koje ko ispravljati i podmetati neke druge zapisnike bez svih potpisa članova komisija. RIK-u, nemamo razloga da verujemo u nepristrasnost. I valjda će biti praćen put od izbornog mesta do RIK-a, svakog trenutka, jer na žalost, sve je moguće. Ovaj put, volja naroda ne sme biti prekrojena! Ili bar u što manjem obimu! Veliko je zlo već i to, što u startu onaj sveukupan broj birača, za mene je vrlo, vrlo diskutabilan. Prevelik je, daje mogućnost muljanjima, i odgovara onome kojemu odgovara prikazivanje što manje izlaznosti.

 • Neplasite se RIK-a, neplasite se kradje Kosovskih glasova.
  Sve je regularno,jedan listic jedan glas i to je to,ali u Srbiji imate visepartijski sistem u kojem pobedjuju svi,svi svi,jedino tu redovno gubi srpski narod kog su srpski politicari jos od Stojana M.Protica,Nikole Pasica, dinastije Karadjordjevic,Tita i ovih savremenih nam politicara prozvali stokom ,a sebe izdigli iznad drzavnog zakona i rade sta im je volja bez konsekvenci.
  Pravi problem je ta APSTINENCIJA u pravom glasacom bicu i ona je posledica vise decinijskog laganja o boljem sutra .
  Da je sve uredu sa izbirnim sistemom govori vam i ulazak u skupstinu pokreta “Dosta je bilo” na iznenadjenje svih, a da su neke stranke poput LDP Cedomira Jovanovica ispusile i nema ih,ustvari jos su u skupstini ,oni su deo rezima oni su opozicija. Znaci, neko je glasao za pokret,glasali su nezadovoljni ,glasao je narod.
  Sta je neposteno na izborima,konkretno na ovim. Na jednoj strani imamo kandidate rezima i na drugoj kandidata opozicije ,Sasu Radulovica iz pokreta DOSTA JE BILO.