Београд Војводина Јужна Србија Најава Политика

Завршне конвенције у Новом Саду, Нишу и Београду

У финишу председничке кампање кандидат Саша Радуловић и покрет “Доста је било” организују три завршне конвенције које ће бити одржане у Новом Саду, Нишу и Београду.  

Ови избори нису избори за председника Србије. Ови избори су референдум против Вучића и његове партијске државе. Сви се боје Вучића, Вучић се боји Саше Радуловића. Не сме да га погледа у очи. Јер га је ухватио у корупцији и крађи. Саша Радуловић ће зауставити Вучића.

Завршна конвенција у кампањи Саше Радуловића у Новом Саду је у уторак, 28. марта у 17 сати у Радничком Дому на адреси Бул. Михајла Пупина 24 у Новом Саду.

Након новосадске конвенције, у среду, 29. марта у 19 сати биће одржана конвенција у Нишу, у биоскопу “Купина” на адреси Балканска 2, а у четвртак 30. марта биће одржан завршни догађај у Београду у хотелу “Метропол” на адреси Булевар Краља Александра 69.

На свим завршним конвенцијама учествоваће кандидат “Доста је било” за председника Србије Саша Радуловић, чланови најужег руководства покрета, посланици ДЈБ у републичком и покрајинском парламенту, одборници, као и чланови градских и општинских одбора. Позивамо све чланове и симпатизере да нам придруже.

Наш циљ је победа против Вучића. То је први услов како бисмо почели да стварамо Србију у којој се лепо и радо живи. За победу је потребна велика излазност. Зато позивамо грађане да изађу и гласају за оног кандидата који им је најближи. Ти бираш: ТВОЈА земља или ЊЕГОВА држава! Доста је било!

Ознаке

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар