Војводина Медији Политика Саопштењe

Радуловић у Суботици: Нема нас у медијима, а најјача смо опозициона парламентарна странка

Гостујући у Суботици на турнеји у оквиру које је обишао целу Србију, кандидат за председника Саша Радуловић осврнуо се на веома малу заступљеност “Доста је било” и њега као кандидата у медијима.

“Нема нас нигде у медијима, а најјача смо опозициона парламентарна опција. То треба нешто да вам говори. Покушавају да нас игноришу и на тај начин уплаше људе, да људи помисле да од овога нема ништа и да читави избори прођу тек тако”, изјавио је Радуловић у Суботици.

Разлог за игнорисање у медјима је раст пораст препознатљивости Саше Радуловића, у шта је имао прилике да се увери у разговору са грађанима Србије у местима која је посетио.

“Имамо озбиљну шансу да дођемо до другог круга. Мислим да стојимо изузезно добро”, закључио је Радуловић.

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • U Srbiji vlada bezumlje i strah.Pred one izbore je hapsio tejkune i to mu je donelo populatnost. Pred ove se udruzio sa njima ,Karic je vise prisutan u medijima nego bilo koji predsednicki kandidat.

 • Aktuelni premijer vodi kampanju da nam pokaze sta je sve uradio, pa iole normalan gradjanin valjda to vidi. A sta moze da vidi , da je tacno ono sto govori Radulovic, zato vas i nema na medijima.
  Tolika kampanja a kreiran rezultat nesto iznad 50%. Zasto se ne pohvale za koliko mu je popularnost povecana , koliko je uspeo da animira novih glasaca. Sa kojim procentom je poceo sa tim ce i da zavrsi. Bitno je da biraci shvate da je on iznad 50% posto. E zato nema naseg Radulovica .Radulovicu rejting raste i to ne sme da se zna.

 • Car je go ,ko je reko– pa Radulović
  Car laze ,krade , ko je reko – pa Radulovic
  Ko ima dokaze za to – pa Radulovic.
  E zato Vas nema a da se trudite ,trudite.
  Pa zar iko vise vucicu moze da veruje.