Војводина Медији Политика Саопштењe

Радуловић у Суботици: Нема нас у медијима, а најјача смо опозициона парламентарна странка

Гостујући у Суботици на турнеји у оквиру које је обишао целу Србију, кандидат за председника Саша Радуловић осврнуо се на веома малу заступљеност “Доста је било” и њега као кандидата у медијима.

“Нема нас нигде у медијима, а најјача смо опозициона парламентарна опција. То треба нешто да вам говори. Покушавају да нас игноришу и на тај начин уплаше људе, да људи помисле да од овога нема ништа и да читави избори прођу тек тако”, изјавио је Радуловић у Суботици.

Разлог за игнорисање у медјима је раст пораст препознатљивости Саше Радуловића, у шта је имао прилике да се увери у разговору са грађанима Србије у местима која је посетио.

“Имамо озбиљну шансу да дођемо до другог круга. Мислим да стојимо изузезно добро”, закључио је Радуловић.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • U Srbiji vlada bezumlje i strah.Pred one izbore je hapsio tejkune i to mu je donelo populatnost. Pred ove se udruzio sa njima ,Karic je vise prisutan u medijima nego bilo koji predsednicki kandidat.

 • Aktuelni premijer vodi kampanju da nam pokaze sta je sve uradio, pa iole normalan gradjanin valjda to vidi. A sta moze da vidi , da je tacno ono sto govori Radulovic, zato vas i nema na medijima.
  Tolika kampanja a kreiran rezultat nesto iznad 50%. Zasto se ne pohvale za koliko mu je popularnost povecana , koliko je uspeo da animira novih glasaca. Sa kojim procentom je poceo sa tim ce i da zavrsi. Bitno je da biraci shvate da je on iznad 50% posto. E zato nema naseg Radulovica .Radulovicu rejting raste i to ne sme da se zna.

 • Car je go ,ko je reko– pa Radulović
  Car laze ,krade , ko je reko – pa Radulovic
  Ko ima dokaze za to – pa Radulovic.
  E zato Vas nema a da se trudite ,trudite.
  Pa zar iko vise vucicu moze da veruje.