Vojvodina Mediji Politika Saopštenje

Radulović u Subotici: Nema nas u medijima, a najjača smo opoziciona parlamentarna stranka

Gostujući u Subotici na turneji u okviru koje je obišao celu Srbiju, kandidat za predsednika Saša Radulović osvrnuo se na veoma malu zastupljenost “Dosta je bilo” i njega kao kandidata u medijima.

“Nema nas nigde u medijima, a najjača smo opoziciona parlamentarna opcija. To treba nešto da vam govori. Pokušavaju da nas ignorišu i na taj način uplaše ljude, da ljudi pomisle da od ovoga nema ništa i da čitavi izbori prođu tek tako”, izjavio je Radulović u Subotici.

Razlog za ignorisanje u medjima je rast porast prepoznatljivosti Saše Radulovića, u šta je imao prilike da se uveri u razgovoru sa građanima Srbije u mestima koja je posetio.

“Imamo ozbiljnu šansu da dođemo do drugog kruga. Mislim da stojimo izuzezno dobro”, zaključio je Radulović.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • U Srbiji vlada bezumlje i strah.Pred one izbore je hapsio tejkune i to mu je donelo populatnost. Pred ove se udruzio sa njima ,Karic je vise prisutan u medijima nego bilo koji predsednicki kandidat.

  • Aktuelni premijer vodi kampanju da nam pokaze sta je sve uradio, pa iole normalan gradjanin valjda to vidi. A sta moze da vidi , da je tacno ono sto govori Radulovic, zato vas i nema na medijima.
    Tolika kampanja a kreiran rezultat nesto iznad 50%. Zasto se ne pohvale za koliko mu je popularnost povecana , koliko je uspeo da animira novih glasaca. Sa kojim procentom je poceo sa tim ce i da zavrsi. Bitno je da biraci shvate da je on iznad 50% posto. E zato nema naseg Radulovica .Radulovicu rejting raste i to ne sme da se zna.

  • Car je go ,ko je reko– pa Radulović
    Car laze ,krade , ko je reko – pa Radulovic
    Ko ima dokaze za to – pa Radulovic.
    E zato Vas nema a da se trudite ,trudite.
    Pa zar iko vise vucicu moze da veruje.