Полиција Саопштењe

Држава не може да се обрачуна са криминалом јер је Вучић на челу криминала

У тренутку када је убијен у мафијашком обрачуну, код Александра Станковића званог Сале Мутави, пронађено је оружје Управе криминалистичке полиције, службена легитимација и радио станица МУП-а. Правоснажно осуђени дилер дроге, уместо у затвору, био је обезбеђење чланова уже породице Вучић и човек за спровођење прљавих послова Александра и Андреја Вучића.

У овим подацима, које је Саша Радуловић изнео у привичној пријави против браће Вучић због контроле тржишта наркотика у Србији, крију се одговори зашто је Вучић увек тврдио да држава не може да контролише хулигане и да није довољно јака да приватизује Партизан и Звезду. Држава не може јер то не дозвољава Вучић. Држава не може да се обрачуна са криминалом јер су Александар и Андреј Вучић на челу групе која га контролише.

Сви подаци које је Саша Радуловић изнео у кривичној пријави базирају се на разговорима са припадницима УКП, надлежних тужилаштава и Пореске управе и сви упућују да су браћа Вучић контролишући и штитећи криминалце попут Салета Мутавог и Вељка Беливука, званог Веља Невоља, прибављали огромна средства од продаје дроге, а новац су прали кроз куповину и насилно преузимање привредних друштава,  грађевинског и пољопривредног земљишта. Истрагу о томе треба да предузме Тужилаштво за организовани криминал и потврди или одбаци све наводе из пријаве.

Оперативни подаци који указују да је Сале Мутави, криминалац правоснажно осуђен због диловања дроге на 5 година и 10 месеци затвора, био ангажован у прљавим пословима за браћу Вучић указују и да је учествовао у рушењу Савамале у коју је била укључена механизација Миленијум тима. Тужилаштво мора да одговори и на питање по чијем је налогу Сале Мутави рушио у Савамали.

Приликом хапшења Вељка Беливука прибављени су оперативни подаци који указују да је и овај криминалац и осуђени насилник био у сталној телефонској вези са Андрејом Вучићем. Код њега је, као и код Салета Мутавог, пронађена легитимација УКП-а, а у телефону поруке размењене са Андрејем Вучићем на основу којих се види да је Андреј Вучић усмеравао њега и друге из криминогене зоне. Саша Радуловић захтева од Тужилаштва да процесуира податке о томе како је покушан незаконит премештај Веселина Милића, начелника УКП ПУ Београд, управо због тога што је прикупио податке о криминалном организовању у врху власти. Од смене Милића се одустало зато што су оперативни подаци сачувани на безбедним локацијама.

Србија је дивна и богата земља чији су грађани све сиромашнији зато што су на власти Александар и Андреј Вучић, главни организатори групе осуђених криминалаца, дилера дроге и насилника која контролише тржиште наркотика, принудно преузима луксузне ресторане, отима вредно пољопривредно и грађевинско земљишта у Србији, злоупотребљава полицију, тужилаштво и суд да би несметано могли да рекетирају целу Србију. На овим изборима се гласа за то да Србију ослободимо организованог криминала који је у врху власти, а глас за Сашу Радуловића је гаранција да ће се то догодити.

Доста је било

Доста је било

15
Оставите коментар

avatar
2500
7 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Zoran M.VilogorskiŠumadinacKgOtpisanFox Recent comment authors
најновији најстарији
Goldina
Гост
Goldina

I do sada, a tek posle ovih objavljenih podataka,prvenstveno brinem za bezbednost gdina Radulovica, a i ostalih istaknuth clanova pokteta! Znamo da je u ovoj zemlji do sada bilo sve moguce.

Igor Mitrović
Гост
Igor Mitrović

Možda je u ovoj nesreći (sramotnom ponašanju Tužilaštva) sreća ta što je na ovaj način režim umiren i manje paničan. Jer paničan psihopata je najopasniji. Eto, veliku sam utehu saopštio. 🙂

Милан
Гост
Милан

Вучићу диктаторе, предај се полицији! Биће ти мања робија.

Sreten Savić
Гост
Sreten Savić

Ako neko iz policije i tuzilaštva ne izađe pred javnost i kađe da ovo nije istina, znači da je istina.

Vanja
Гост
Vanja

Svaka cast na hrabrosti.
Ali treba biti pametan I traziti policijsko obezbedjenj za Sasu Radulovica i Veselina Milica… ako mogu Cedi Jovanovicu tolike godine da daju policijsko obezbedjenje onda bi trebali dati obezbedjenje i Sasi i Veselinu bar dok se ceo slucaj ne istrazi.

Vilogorski
Гост
Vilogorski

Zašto se služite ovakvim stvarima.
Ovo nije hrišćanski, i ne služi na obraz pokretu.
Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je danas da nema zakonskog osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv premijera Aleksandra Vučića i više osoba po prijavi za zloupotrebu službenog položaja, neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i trgovine uticajem koju je protiv njih podneo predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović.
„Iz izveštaja policajaca koji su preduzimali radnje u predistražnom postupku u ovim predmetima ne proizilazi eventualna povezanost bilo kog prijavljenog lica sa događajima i licima u vezi kojih se vode istražni postupci, a kako uz krivičnu prijavu nije priložen nijedan dokaz koji bi potvrdio navode iste, tužilaštvo je odlučilo na napred navedeni način“, piše u saopštenju.
Na ovakav način zadobiti glasača je u najmanju ruku je nečasno.
Vilogorski častan član DJB.

Igor Mitrović
Гост
Igor Mitrović

Pročitajte saopštenje DJB kao reakciju na ovakvu odluku Tužilaštva. Kamo sreće da su ovo razlozi. Sramotno.
A vama savet od manje iskusnog – štedite teške reči. Možda to jeste vaš stil ali ipak, nije konstruktivno. 🙂 Svako dobro.

Sale
Гост
Sale

Vidi se kako su se potrudili da provere navode i saslušaju svedoke. Ekspresno su odgovorili da nema povezanosti. Mislim, kako mogu da znaju ako ne provere? Priča je sasvim osnovana i ima logike. Ko se seća reakcije Vučića i Sline kad se desilo ubistvo jasno se vidi da su reagovali jer je to bio „njihov“ čovek. Nažalost, živimo u banana državi i sudstvo ne fukcioniše. Jedan čovek upravlja svime.

Vilogorski
Гост
Vilogorski

@Igor Mitrović
Poštovani,
uže se zateže bez kontrole, pući će.
Vilogorski sluti kafkinijanski procec.
Pozdrav

Fox
Гост
Fox

Vi predocavate da treba da se postupa hriscanski? Je li mozda obaveza biti hricsanin?

ŠumadinacKg
Гост
ŠumadinacKg

Vilogorski „častan“ član DJB, brani „čast“ Aleksandra Vučića 😀

Vilogorski
Гост
Vilogorski

@ŠumadinacKg
Moj „neprijatelj“ nije kriv dok se ne dokaže.
Vilogorski je vaspitan u nekim drugim vremenima po principu:
Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogrešiti dušu.
Šimadinac, sve ti je dozvoljeno ali ti nije sve do koristi.
Pirova pobeda neznači i uspeh.
Takav uspeh smo imali i 5 oktobra.
Pa gde smo danas?
Istorija je učiteljica života !!!

Zoran M.
Гост
Zoran M.

Ne bi komentarisao na ovu temu ali moram kad vidim da neko koristi reč „hrišćanstvo“ i šta je to dobar hrišćanin.
Ispričaću Vam jednu priču:
Kad je Isus Hrist došao kod poreznika u kuću, poreznik ga je pitao kako da uđe u Carstvo Božije, a Isus mu je rekao podeli svo svoje bogatstvo siromašnima i biće tvoje Carstvo Božije. Poreznik nije hteo dati svoje bogatstvo, a Isus mu je na to rekao: „Lakše će kamila proći kroz iglene uši nego bogataš u Carstvo Božije.“
Toliko od mene u komentaru.

BČJ
Гост
BČJ

Tako je. Izvor kriminala i svog zla ide iz kabineta kriminalaca Aleksandra Vučića i njega samoga. Verujem da je DIKTATURI došao KRAJ!

Otpisan
Гост
Otpisan

Dolazi vreme corke!