Источна Србија Политика

Зајечар затрпан плакатима – надлежни ћуте!

Градски одбор покрета “Доста је било – Саша Радуловић” у Зајечару обратио се Одељењу за инспекцијске послове Градске управе Зајечар са захтевом за изршење инспекцијског надзора у смислу неконтролисаног лепљења плаката и другог изборног материјала још 27. марта 2017. године.
До 10. априла 2017. године нисмо добили никакву повратну информацију, нити смо контактирани од стране Одељења за инспекцијске послове града Зајечара, а реално стање на терену показује да сасвим сигурно нису предузете никакве мере у смислу уклањања плаката који руже наш град.

Дана 11.04.2017. године упутили смо ургенцију за извршење инспекијског надзора у намери да станемо на пут пракси безумног лепљења плаката на местима која нису предвиђена за излагање плаката.
Према незваничним информацијама којима располажемо прекјуче су активисти једне опције излепили 1500 плаката широм Зајечара, од којих већину ван места предвиђених за постављање плаката. У знак “одмазде” активисти друге излепили су 2500.
Смеће се гомила, Комунална полиција града нас игнорише трећу недељу заредом.
Очигледан доказ неспособности једне институције да обавља послове из своје надлежности.

 

Ознаке

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Komunalni policajac koji me sticajem okolnosti prepoznao na ulici kaže jbg podneli ste prijavu za lepljenje plakata?! Pa ko vam brani lepite i vi, izbori su. Reče čovek čisto onako “privatno” ali da mi ipak “da do znanja da su oni u pravu. Lično sam “oduševljen reakcijom” jer drugačiju nisam ni očekivao pa makar bila i onako poluprivatna, usput.