Istočna Srbija Politika

Zaječar zatrpan plakatima – nadležni ćute!

Gradski odbor pokreta “Dosta je bilo – Saša Radulović” u Zaječaru obratio se Odeljenju za inspekcijske poslove Gradske uprave Zaječar sa zahtevom za izršenje inspekcijskog nadzora u smislu nekontrolisanog lepljenja plakata i drugog izbornog materijala još 27. marta 2017. godine.
Do 10. aprila 2017. godine nismo dobili nikakvu povratnu informaciju, niti smo kontaktirani od strane Odeljenja za inspekcijske poslove grada Zaječara, a realno stanje na terenu pokazuje da sasvim sigurno nisu preduzete nikakve mere u smislu uklanjanja plakata koji ruže naš grad.

Dana 11.04.2017. godine uputili smo urgenciju za izvršenje inspekijskog nadzora u nameri da stanemo na put praksi bezumnog lepljenja plakata na mestima koja nisu predviđena za izlaganje plakata.
Prema nezvaničnim informacijama kojima raspolažemo prekjuče su aktivisti jedne opcije izlepili 1500 plakata širom Zaječara, od kojih većinu van mesta predviđenih za postavljanje plakata. U znak “odmazde” aktivisti druge izlepili su 2500.
Smeće se gomila, Komunalna policija grada nas ignoriše treću nedelju zaredom.
Očigledan dokaz nesposobnosti jedne institucije da obavlja poslove iz svoje nadležnosti.

 

Oznake

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Komunalni policajac koji me sticajem okolnosti prepoznao na ulici kaže jbg podneli ste prijavu za lepljenje plakata?! Pa ko vam brani lepite i vi, izbori su. Reče čovek čisto onako “privatno” ali da mi ipak “da do znanja da su oni u pravu. Lično sam “oduševljen reakcijom” jer drugačiju nisam ni očekivao pa makar bila i onako poluprivatna, usput.