Београд Најава Политика

Трибина ”Демократија продата за сендвич” у четвртак 11. маја у Земуну

Kако је могуће фалсификовати десетине потписа, како се гласало без валидних докумената, како су бирачки спискови изношени ван изборног места, којим претњама и уценама су се служили чланови СНС како би извојевали победу на изборима? На који начин се организовала изборна крађа, којим шифрама су били обележени гласачки листићи и како су фалсификовани записници с бирачких места? Где је нестао бирачки материјал и како су непостојећи листићи убацивани широм Србије с унапред заокруженим бројем?

Одговоре на сва питања у вези с изборном крађом добићете у четвртак,  11. маја, на трибини коју организује покрет Доста је било. Трибина под називом ”Демократија продата за сендвич” почиње у 18 часова и позивамо све суграђане да буду гости на трибини која ће се одржати у Земуну, Улица Kосовска 9 у сали преко пута зграде општине.

На трибини ће говорити Саша Радуловић, председник покрета Доста је било, Иван Нинић, члан Републичке изборне комисије, Татјана Мацура, председница бирачког одбора и народна посланица, Милица Kојчић, чланица бирачког одбора, Бранка Стаменковић, заменица председника бирачког одбора и народна посланица и Горан Медић, председник бирачког одбора.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар