Beograd Najava Politika

Tribina ”Demokratija prodata za sendvič” u četvrtak 11. maja u Zemunu

Kako je moguće falsifikovati desetine potpisa, kako se glasalo bez validnih dokumenata, kako su birački spiskovi iznošeni van izbornog mesta, kojim pretnjama i ucenama su se služili članovi SNS kako bi izvojevali pobedu na izborima? Na koji način se organizovala izborna krađa, kojim šiframa su bili obeleženi glasački listići i kako su falsifikovani zapisnici s biračkih mesta? Gde je nestao birački materijal i kako su nepostojeći listići ubacivani širom Srbije s unapred zaokruženim brojem?

Odgovore na sva pitanja u vezi s izbornom krađom dobićete u četvrtak,  11. maja, na tribini koju organizuje pokret Dosta je bilo. Tribina pod nazivom ”Demokratija prodata za sendvič” počinje u 18 časova i pozivamo sve sugrađane da budu gosti na tribini koja će se održati u Zemunu, Ulica Kosovska 9 u sali preko puta zgrade opštine.

Na tribini će govoriti Saša Radulović, predsednik pokreta Dosta je bilo, Ivan Ninić, član Republičke izborne komisije, Tatjana Macura, predsednica biračkog odbora i narodna poslanica, Milica Kojčić, članica biračkog odbora, Branka Stamenković, zamenica predsednika biračkog odbora i narodna poslanica i Goran Medić, predsednik biračkog odbora.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar