Београд Политика Саопштењe

Позив Александру Шапићу да се изјасни да ли ће у коалицију са СНС-ом

Председник Градске општине Нови Београд Александар Шапић ушао је пре десетак дана, уз свесрдну помоћ медија под Вучићевом контролом и гостовање на Пинку, у кампању за градоначелника Београда. И све би то било регуларно, само још један кандидат власти спреман да се бори са свој део колача, да председник новобеоградске општине не игра на “Ничићеву карту” и свесрдно се труди да се представи као опозиција. Позивамо Александра Шапића да не обмањује Београђане и да отворено каже да ли ће ући у коалицију са СНС после избора за Скупштину града Београда.

Шеф одборничке групе ДЈБ у Скупштини ГО Нови Београд Димитрије Мајкић позвао је бар десетак пута на Твитеру Александра Шапића да отворено каже да неће у коалицију са СНС. Шапић одговор врло гласно избегава иако је у питању основно питање, минимум који кандидати дугују бирачима је да се изјасне да ли ће сарађивати са онима који руше ноћу у Савамали и Земун Пољу, а праве се невешти кад треба срушити нелегалне викендице и зграде људи из власти.

Занимљиво је да се Александар Шапић потрудио око свог опозиционог имиџа улазећи у свађу са градским менаџером Гораном Весићем управо око питања рушења нелегалних објеката и изјавом да он није “фантом из Савамале”. Шапић оставља утисак да је у опозицији, али кад се од њега тражи да отворено каже да ли ће у коалицију са “фантомом из Савамале”, остајемо без одговора. Откако је на челу општине Нови Београд Александар Шапић сарађује са свим “фантомима” који су најдиректније финансијски помагали рад његове приватне пливачке школе, а све под велом бесплатних програма за децу током распуста. О многим малверзацијама, отпуштањима и запошљавањима у општини, намештању јавног тендера и личном рекламирању на рачун општинског буџета ДЈБ је писао и обавештавао јавност. Нећемо дозволити да се Александар Шапић сад подметне Београђанима као СНС-ово кукавичије јаје.

Након локалних избора 2016. године Александар Шапић је одбио да прихвати црвене линије политике ДЈБ које забрањују партијско запошљавање, буразерску економију и намештене тендере и одабрао коалицију са Шешељевим радикалима. Као и најбољи СНС-ови кадрови, Небојша из Београда или Синиша Мали, и Шапић је плагирао докторат. Грађане покушава да купи њиховим парама, баш као и СНС, при чему СНС купује брашном, шећером и уљем, а Шапић бесплатним излетима. Шапићи и СНС су најбољи примери партијских паразита који убијају Београд и целу Србију.

Грађани Зајечара били су обманути када су, гласајући за Бошка Ничића, мислили да гласају за опозицију СНС-у Александра Вучића. Јер, Ничић их је обмануо ушавши у коалицију са СНС-ом. Александар Шапић хоће да одигра исту улогу у Београду на наредним изборима, да грађани помисле да је опозиција “фантому из Савамале”. Доста је било никада неће сарађивати са онима који су у отвореној или прикривеној коалицији са СНС. И немамо проблем да то јасно и гласно кажемо. Шта је проблем Александру Шапићу?

Повезани текстови

Др Шапић развија приватни бизнис преко леђа деце

Мангупска посла: још један намештен тендер др Шапића

Новогодишња забава или бежање од стварности

Партијско запошљавање Александра Шапића

Одбијена сарадња са Шапићем

Шапић са радикалима води Нови Београд

Шапићево зaпошљaвaње у општини Нови Беогрaд

Варљиво Шапићево лето 2015.

Најмногољуднија општина Србије – прескупи билборд Александра Шапића

Колико нас коштају "бесплатни" програми општине Нови Београд?

Шaпић рaзрaдиo лични мaркeтинг o трoшку oпштинскoг буџeтa

Захтевамо оставку председника општине Нови Београд и објављивање доктората свих јавних функционера

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ovaj Šapić je gostovao u emisiji “Dobar – loš – zao” i pokazao se da je “Vučićev – Ološ”, kao i onaj Boško Ničić iz Zaječara.
    Vučić obožava takve likove i voda ih na lancu i koristi iste da ujedaju po potrebi za AV. Neki su ucjenjeni, neke kupi, a možda su neki baš glupi i ujedaju po nalogu AV džabe. Šapiću da li ti je diploma sporna ili šta je u pitanju, da postaješ pudlica od AV. nismo zaboravili tvoje sposobnosti u bazenu reprezentacije, ali u politici si sve to zamaglio. Postao si kao Drašković Vuk, pisac pudlica Tita, Miloševića, NATO i AV. Samo što je Vuk mudriji i postao milioner punih džepova, ratovo nikada i ispao najveća žrtva ratova u kojim je zaradio. Čak do te mjere je pervezan, da njegova supruga Danica radi za najjaču rusku firmu NIS, a Vuk za NATO integracije. Zaista smo glupi STRAŠNO – gdje je DNO narode….

  • Čini mi se da se on već izjasnio u “Dobar,loš,zao”-prihvatljivi su svi,ukoliko je on glavni.Ruka ruku mije…
    Čedica treba da odradi ovo što je odradio Čanak na predsedničkim i još da glumi opoziciju.I tu je naravno
    dobri stari Šešelj da uskoči koliko može

  • On se nikada neće izjasniti, ali svi i pored toga znamo da je Vučićev čovek. Zato što je on takva “moralna gromada” da će biti svačiji čovek samo ako mu se to isplati.